Ryhmämenut
Järjestä kokous tai juhlat Park one, Park two tai Park Basement monitoimitiloissamme. Joustaviin tiloihin mahtuu mukavasti jopa 50 henkilöä.
RED Bar & Kitchen on varattavissa yli 70 hengen seurueille ja maksimissaan 230 hengelle rentoihin tilaisuuksiin.
Ryhmien ruokatilaukset tulee jättää viimeistään kolme arkipäivää ennen ajankohtaa.
RED Buffet
Menun toteutumisen vähimmäisosallistuja määrä on 20 henkilöä.
Tarvittaessa kasvispääruokana tarjoillaan täytettyä portobelloa etukäteen ilmoitetuille erityisruokavalioille.
Ryhmämenut
Edellytämme yhtenäistä menuvalintaa koko seurueelle.
Tilaukset viimeistään 7 päivää ennakkoon myyntipalvelustamme puh. 0300 870 030. Oikeudet hinta- ja raaka-ainemuutoksiin pidätetään.
Minimitilaus 10 henkilöä, kysy lisää myyntipalvelustamme!
Park One & Park Two kokoustilat
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.