Salven Bliniviikot 8.1.–2.3.
Blinit ovat talven suosikkiherkkuja! Salven kuohkeat blinit paistetaan rapeapintaiseksi kirkastetussa voissa ja nautitaan monin eri täyttein, kuten siianmädin, poromoussen ja kylmäsavulohen kera. Katso alta menu ja varaa pöytä!
Blinien makupariksi viileää valkoista
Kuiva, raikas ja hapokas Wolfberger Riesling on valkoviini, jossa on kypsän sitruksen, aprikoosin ja vihreän omenan aromeja. Se luo blineille täydellisen makuparin.
Tervetuloa herkuttelemaan blineillä!
Blinimenu
Juomasuositus
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.