Viilun Suomi-menu
Itsenäisyyspäiväviikonloppuna nautimme kolmen ruokalajin juhlamenusta,
joka koostuu Suomen luonnosta, puhtaista ja läheltä tulevista
raaka-aineista suoraan lähituottajiltamme.
Menu on saatavilla ainoastaan to 5.12 & la–su 7.–8.12.
VIILUN SUOMI-MENU
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.