Tislaamokierros ja tasting
Break Sokos Hotel Koli Kylän yhteydessä sijaitsee Kolin oma tislaamo, jossa valmistetaan paikallista giniä sekä muita tisleitä. Viskiä pääsemme maistelemaan syksyllä 2026.
Tislaamokierros ja tasting sisältää noin 20-30 minuutin tislaamokierroksen, missä esitellään tislepannu ja tislaamon tilat sekä kerrotaan hieman tarinaa alueesta sekä alkoholin valmistuksesta. Tastingissa maisteltavana 4 erilaista tuotetta, sisältäen Koli Ginin, Koli Puolukkapontikan, Helsinki Puolukka-Gin liköörin sekä Helsinki Rye whiskyn.
Hinta yhteensä 45€/hlö, ei minimihenkilömäärää. Jos ryhmäkoko on suurempi kuin 20 henkeä, teemme tislaamokierrokset pienemmissä erissä, sillä tilaan ei mahdu kerralla isoa ryhmää. Tasting pidetään ravintola Tervaskannon puolella.
Tislaamokierrokselle ja tastingiin on takuulähdöt joka lauantai klo 17.
Ryhmäkierrokset voitte varata myyntipalvelustamme sales.karelia@sokoshotels.fi puh. 020 1234 660 tai vastaanottomme välityksellä koli.kyla@sokoshotels.fi.
Tasting-juomat 2 cl annoskoossa
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.