Pihviviikot
Pihviviikot tuo makunautintoja Einon parilalta. Listalla käytetyt lihat tulevat suomesta sekä australiasta. Listan tuotteet ovat erilaisia kypsytykseltään (esim. naudan dry age vähintään 4 viikkoa riiputettua filettä) tai lihan osana, ei niin tavanomainen (esim. porsaan pluma, eli etuselästä leikattava sulkamainen pala). Keittiö on loihtinut maittavat lisukevaihtoehdot pihveille.
Perusannokseen tulee pihvi, paahdettu valkosipuli ja kirsikkatomaatteja. Suosittelemme poimimaan lisukkeet pihvin lisäksi. Keittiö suosittelee lihan kypsyydeksi mediumia, pois lukien porsaan pluma.
Pihviviikot on voimassa 13.3.-27.4.2025
Pihvit
Lisäkkeet
Kastikkeet
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.