Siirry pääsisältöön

Ruokalistamme

Pihviviikot

Pihviviikot tuo makunautintoja Einon parilalta. Listalla käytetyt lihat tulevat suomesta sekä australiasta. Listan tuotteet ovat erilaisia kypsytykseltään (esim. naudan dry age vähintään 4 viikkoa riiputettua filettä) tai lihan osana, ei niin tavanomainen (esim. porsaan pluma, eli etuselästä leikattava sulkamainen pala). Keittiö on loihtinut maittavat lisukevaihtoehdot pihveille.

Perusannokseen tulee pihvi, paahdettu valkosipuli ja kirsikkatomaatteja. Suosittelemme poimimaan lisukkeet pihvin lisäksi. Keittiö suosittelee lihan kypsyydeksi mediumia, pois lukien porsaan pluma.

Pihviviikot on voimassa 13.3.-27.4.2025

Pihvit

Lisäkkeet

Kastikkeet

VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.

yhteystiedot

Näytä kartalla

Hallituskatu 3

Mikkeli

kartta
Ravintolaan on pääsy pyörätuolilla
S-CardMeillä käy S-Card
+358 10 764 2370
Puhelun hinta pvm/mpm
soita
Viikko:
Ma - To 
11:00 - 21:00Keittiö: 11:00 - 20:30
Pe - La 
11:00 - 22:00Keittiö: 11:00 - 21:30
Su 
12:00 - 19:00Keittiö: 12:00 - 18:30

Ravintolaketjut

  • Amarillo
  • Babista Kebab Revolution
  • Bacaro Doppio Cafe & Deli
  • Bistro
  • Chico's
  • Coffee House
  • Frans & les Femmes
  • Grill it!
  • Hesburger
  • Hophaus
  • La Famiglia
  • Leiketupa logo
  • Oksa
  • Oluthuoneet
  • Papà Giovanni logo
  • PizzaBuffa
  • Presso
  • Prisma Cafe
  • Public Corner
  • Rosso
  • Rosso Express
  • Rosso Pizza
  • Spaghetteria
  • Trattoria
  • VENN