Ruokalista
Menut
Menu Mannerheim 2.0 on seuraaja klssikko menujen Menu Mannerheimille. Menuissa on käytetty samoja raaka-aineita. 2.0 annokset tulee keittiöstä valmiiksi rakennttuina, kun taas klassikossa käytetään vati tarjoilua jolloin annokset kasataan vasta asiakkaalle salissa.
Menu Mannerheimissä ja Menu Keittiöpäällikössä käytetään tarkkaa valikoituja paikallisia raaka-aineita.
Yhtenäinen menu valinta koko seurueelle.
Klassikko menut
Klssikko menut ovat nimensä mukaisesti kulkeutuneet toiminnan matkassa mukana jo useita vuosia.
Yhtenäinen menu valinta koko seurueelle.
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.