Frans & les Femmes parsamenu 23.4.–4.6.2025
Iki-ihana parsasesonki on täällä! Frans & les Femmesissä nautit parsaa muun muassa herkullisena keittona ja maukkaan lohen kera. Aterian kruunaat laadukkaalla Wolfberger Rieslingillä.
Asperges [Parsat]
Nous recommandons du vin avec les asperges [viinisuositus]
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.