Parsalista 2.4.–25.5.2025
Kevät on parasta parsasesonkia, ja Bistrossa nautitaan nyt ihania parsa-annoksia 2.4.–25.5. välisenä aikana. Nauti muun muassa samettista keittoa ja mehevää risottoa yhdessä raikkaan valkoviinin kera.
Tee pöytävaraus ja tule herkuttelemaan keväisillä parsaherkuilla Bistroon!
Parsamenu
Suositusviini
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.