Siirry pääsisältöön

Valmiit menut ryhmille

Valmiit menut ryhmille

Olemme suunnitelleet muutamia valmiita, erilaisiin tilaisuuksiin sopivia menuvaihtoehtoja. Katso menut täältä!

Voit valita alla olevista menuista ryhmällesi sopivan tai voimme räätälöidä menun juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi. Varaukset ja lisätiedot myyntipalvelusta puh. 029 004 2002 (ark. 8-16) tai sales.pori@sokoshotels.fi

VALMIIT MENUT RYHMILLE

VALMIIT MENUT RYHMILLE

VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.

yhteystiedot

yhteystiedot

aukioloajat

aukioloajat

Ravintolaketjut

Ravintolaketjut