Kesän a la carte 26.4 alkaen
Ripakset
Alkupannut
Valintasi mukaan perinteinen etanapannu, katkarapupannu tai kasvisversio kukkakaalilla. Kaikki pannut tarjoillaan maalaisleivän kanssa, jonka saat myös gluteenittomana.
Salaatit
Pääruuat
Flätikät eli Rikalan Flat breadit Salolaisittain
Flätiköistä myös gluteeniton vaihtoehto
Lasten ruuat
Jälkiruuat
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.