A LA CARTE
Italialaista ruokaa savolaisella tvistillä!
Alkuruuat
Lisäinformaatiota raaka- aineista sekä allergeeneista saa henkilökunnalta.
Kysy rohkeasti lisää - muokkaamme tarvittaessa annoksia sopiviksi.
Pääruuat
Lisäinformaatiota raaka- aineista sekä allergeeneista saa henkilökunnalta.
Kysy rohkeasti lisää - muokkaamme tarvittaessa annoksia sopiviksi.
Pizzat
Aidossa puu-uunissa paistuu napolilaistyylinen pizza. Paikallisella käsityöllä, italialaisista 00-jauhoista valmistettu pizzataikina muotoillaan pohjastaan ohueksi ja paistetaan reunoiltaan kuohkeaksi. Täydellinen makunautinto syntyy laadukkaista raaka-aineista ja puu-uunin antamasta aromista.
Pizzat ovat saatavilla myös gluteenittomana ja vegaanisella juustolla. Paistamme gluteenittomat pizzat samassa uunissa perinteisten pizzojen kanssa, mutta käytämme paistamisessa erillistä paistoalustaa. Valmistamme gluteenittomat pizzat erityisellä huolellisuudella, mutta emme pysty takaamaan täysin 100 % gluteenittomuutta.
Lisäinformaatiota raaka- aineista sekä allergeeneista saa henkilökunnalta.
Kysy rohkeasti lisää - muokkaamme tarvittaessa annoksia sopiviksi.
Jälkiruuat
Lisäinformaatiota raaka- aineista sekä allergeeneista saa henkilökunnalta.
Kysy rohkeasti lisää - muokkaamme tarvittaessa annoksia sopiviksi.
Lapsille
Valmistamme myös kaikki à la carte annokset puolikkaina pyydettäessä.
Lisäinformaatiota raaka- aineista sekä allergeeneista saa henkilökunnalta.
Kysy rohkeasti lisää - muokkaamme tarvittaessa annoksia sopiviksi.
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.