Talriikki, Seinäjoki

Ruokaa läheltäsi

Original Sokos Hotel Vaakunan ravintola Talriikki on tunnelmallinen ja laadukas ravintola, hyvän ruuan ja viinin ystäville. Tervetuloa meille, kun haluat herkutella – syödä ja juoda vähän paremmin. Olemme avoinna lounaasta myöhään iltaan saakka.

Raikasta ja runsasta keittolounastamme voimme suositella, se on hyvin suosittu kaupunkilaisten keskuudessa. Lounas on katettuna arkisin klo 11-14.

À la carte -listamme seuraa sesonkeja, päivittyen useasti vuodessa, parhaan elämyksen takaa tarkoin valitut menukokonaisuutemme. Tyylikkään tunnelmallisessa baarissamme tapaat ystävät vaikka juuri ennen teatteriin menoa ja viinigalleriamme valikoimassa on vivahteikkaita yllätyksiä vaativampaankin makuun.

Talriikin menu on alusta loppuun Eepeen omien ammattilaisten, henkilökunnan sekä keittiöpäällikkö Tiina Laurilan ja ravintolapäällikkö Minna Kasken käsialaa. Rinkkilistan takaa löytyy ravintolapäällikkö "juomavelho" Joonas Uitto naapuriravintola Amarillosta.

– Haluamme korostaa kotimaisuutta ja paikallisuutta. Olemme ylpeitä pohjalaisuudestamme, Ruokaprovinssimme antimista ja puhtaista mauista. Satokausiajattelu näkyy vahvasti kausimenuissamme, samoin Lähiruokamenu on ylpeydenaiheemme, kertoo keittiöpäällikkö Tiina Laurila.

Original Sokos Hotel Vaakunan sisustussuunnittelun kulmakivet arvokkuus, dramaattisuus ja pohjalaisuus näkyvät vahvoina myös ravintolassamme.

Talriikki, Seinäjoki

Aukioloaika
Tänään: 11:00 - 23:00
Osoite

Kauppatori 3, 60100 Seinäjoki

kartta
Puhelinnumero

010 76 47050    

soita
Ruoka- ja juomalistat

kuvia ravintolasta

image 0
image 1
image 2

yhteystiedot

Näytä kartalla

Kauppatori 3

Seinäjoki

kartta
Esteettömyys
Ravintolaan on pääsy pyörätuolilla
S-Card
Meillä käy S-Card
Puhelinnumero

010 76 47050

Puhelun hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min

soita
Viikkonumero
Viikko:
Aukioloaika

ma - to 

11:00 - 23:00

pe 

11:00 - 01:00

la 

12:00 - 01:00

su 

12:00 - 21:00

Ravintolaketjut

AmarilloBistroChico'sCoffee HouseFafa'sFrans & les FemmesGrill it!HesburgerHophausJyvänenLa FamigliaOksaOluthuoneetPapà GiovanniPizzaBuffaPressoPrisma CafePublic CornerRossoRosso ExpressRosso PizzaSiipiyhtiöSpaghetteriaTrattoriaVENN