À la carte 16.4.–16.9.2025 À la carte 16.4.–16.9.2025
Menut Menut Paikallinen lätty (VE) | Talriikin pihvi (G, L) | Vadelmaa ja valkosuklaata (G, L)
Ruokaprovinssi on Etelä-Pohjanmaan elintarvikealan toimijoiden yhteistyön tulos. Ruokaprovinssi-merkki viestii tinkimättömästä laadusta, vahvasta yrittäjähengestä – siitä, että tarjotaan vain parasta pöytään!
Parhaiden makupalojen läpileikkaus viiden ruokalajin maistelumenussamme.
Menu tarjoillaan aina koko pöytäseurueelle.
Alkuruokalautaset Alkuruokalautaset Alku- ja pääruoka-annosten yhteydessä tarjoilemme meidän talon kaura-sipulileipää, joka on kehitetty yhteistyössä lähileipomo Pirjon Pakarin kanssa. Tarjoilemme leivän kanssa Valion laktoositonta vaahdotettua voita.
Purjo-perunasosekeittoa, yrttiöljyä sekä parmesancrumblea.
Talriikin reseptillä paistettu pinaattilätty, pikkelöityä myskikurpitsaa ja Vöner-rillette.
Itse leivottua naurisleipää ja tartaria paikallisesta kalasta.
Talriikin klassikko, etanat valkosipuli-persiljavoin ja Pirjon Pakarin kaura-sipulileivän kera.
Pääruokalautaset Pääruokalautaset Yrteillä maustettua ohrattoa, Vöner-lastuja sekä kauden salaattia.
Valitse pääraaka-aine: kirjolohifilee (L, G), marinoitu broileri (L, G) tai Vöner-lastut (VE).
Raikasta salaattia, pikkelöityä kurpitsaa, valkokaalta ja porkkanaa sekä yrttiöljyä.
Kotimaista voissa paistettua kirjolohta, tilliöljyä, perunaterriiniä, hollandaisekastiketta ja kauden salaattia.
Paikallisten kalastajien tuoretta kalaa, perunaterriiniä ja kauden salaattia.
Piimällä ja yrteillä marinoitua broileria, mausteista choronkastiketta, perunaterriiniä ja kauden salaattia.
Takuumureaa naudan sisäfileetä, perunaterriiniä, mausteista choronkastiketta ja lehtikaali-sipulipaistosta.
Naudan maksaa, paahdettua sipulia ja paistettua pekonia, punaviinikastiketta, puolukkahilloketta sekä perunamuusia.
Takuumureaa naudan ulkofileetä, punaviinikastiketta ja hollandaisekastiketta, paahdettua perunaa, lehtikaali-sipulipaistosta sekä yrttiöljyä.
Pitkään haudutettua porsaan poskea, perunamuusia ja kauden salaattia.
Jälkiruokalautaset Jälkiruokalautaset Kermaista vaniljavanukasta, mansikkakastiketta ja kaurakeksiä.
Vadelmaa ja valkosuklaata G L
Vadelmajäädykettä ja valkosuklaata.
Suklaata ja raparperia G VE
Pehmeää suklaakakkua, tuorejuustovaahtoa sekä karamellisoitua raparperia.
Vaniljajäätelö (L, G), raparperi-kinuski (L, G) tai vadelmasorbetti (VE, G).
Jäätelökastikkeet (L): suklaa-, kinuski- tai mansikkakastike.
Valmistamme jäätelöt ja sorbetin itse.
Lapsille Lapsille Grillattu burgerpihvi, cheddarjuustoa, majoneesia ja ketsuppia. Lisäksi ranskalaiset perunat.
Lihapullia ja raikasta salaattia. Lisäksi ranskalaiset perunat ja majoneesidippi.
Nakkeja ja raikasta salaattia. Lisäksi ranskalaiset perunat ja majoneesidippi.
Kotimaista kirjolohta ja raikasta salaattia, lisäksi perunamuusia.
Meillä itse tehtyä jäätelöä ja suklaa- tai kinuskikastiketta.
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.
yhteystiedot yhteystiedot Ravintolaan on pääsy pyörätuolilla Keittiö sulkeutuu 30 minuuttia ennen ravintolan sulkeutumista.
Ravintolaketjut Ravintolaketjut