Kauden soppalounas Kippolaisittain
Katettuna viikoilla 8, 9, 10
kello 14.00-17.00
Ma 17.2.- ke 19.2.
Ma 24.2.- ke 26.2.
Ma 3.3. - ke 5.3.
Keittiömestarimme laittoi keittopadat tulille, ja valmistaa teille kauden parhaimmista raaka-aineista perinteistä lohi- sekä palvikeittoa lisukkeineen.
Hinta 19,90€ / aikuinen ja lapset 4-12 vuotta 1€ / ikävuosi. Saatavilla myös gluteenittomana.
Pirtin pöydästä
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.