Puiston Ryhmämenut
Noutopöydän katamme minimissään 30 henkilölle.
Ryhmämenujen varaukset vähintään 5 arkipäivää ennen tilaisuutta myyntipalvelustamme sähköpostilla sales.tampere@sok.fi
Pidätämme oikeuden muutoksiin sesongin ja saatavuuden mukaan.
MENUT
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.