Ruokalista
SIIPIBUFFET 21,90 € / kg
ALKUUN TAI SIVUUN!
SIIVET
100 % Suomalaiset broilerin siiwet tarjoillaan valitsemasi siipikastikkeen, porkkana-, kurkku & varsiselleritikkujen sekä aurajuustodipin (VL) tai valintasi mukaisen dipin kanssa.
Saatavilla myös vähemmällä kastikkeella (ravistettuna), ilman kastiketta, tai siipikastike erikseen.
Lisärehut tai tuplakastike 2€
HUOM! Siipiannokset ovat pyydettäessä gluteenittomia, muuten saatamme valmistaa siivet öljyssä, jossa paistetaan myös gluteenia sisältäviä tuotteita.
SIIWEGE
Pirkkalassa tehty, seitanista valmistetut vegaaniset "siivet" tarjoillaan valitsemasi siipikastikkeen, porkkana-, kurkku & varsiselleritikkujen sekä aurajuustodipin (VL) tai valintasi mukaisen dipin kanssa.
Saatavilla myös vähemmällä kastikkeella (ravistettuna), ilman kastiketta, tai siipikastike erikseen.
Huomioithan, että Siiweggeiden koko vaihtelee ja siksi myös kappale määrä voi vaihdella!
Kerrothan meille, jos haluat Siiweget täysin vegaanisina! Tällöin voimme varmistaa, että valmistamme Siiweget öljyssä, jossa ei ole paistettu eläinperäisiä tuotteita.
BONELESS
100 % Suomalaista broileria. Paneroidut luuttomat paistipalat tarjoillaan valitsemasi siipikastikkeen, porkkana-, kurkku & varsiselleritikkujen sekä aurajuustodipin (VL) tai valintasi mukaisen dipin kanssa.
Saatavilla myös vähemmällä kastikkeella (ravistettuna), ilman kastiketta, tai siipikastike erikseen.
Huomioithan, että Bonelesien koko vaihtelee ja siksi myös kappale määrä voi vaihdella!
ATERIAT
LASTEN MENU
Kaikki annokset tarjoillaan valintasi mukaan joko kierreranskalaisten tai ristikkoperunoiden, porkkana- & kurkkutikkujen sekä remouladedipin kera.
LISÄKSI
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.