Radisson Blu Marina Palace, Turku kokous- ja juhlatilat
Tänään: Ravintola avoinna vain tilauksesta
020 1234 710 (pvm/mpm)
Tänään: Ravintola avoinna vain tilauksesta
020 1234 710 (pvm/mpm)
Legendaarinen juhlatila Submarina tarjoaa uniikit puitteet juhlien järjestämiseen. Näissä tiloissa järjestät niin arvokkaat cocktailtilaisuudet, häät, kokoukset, säihkyvät iltagaalat kuin rennot illanvietotkin, jotka ovat vieraiden huulilla vielä pitkään! Tämä ainutlaatuinen juhlatila on suunniteltu maksimissaan 180 vieraalle. Submarina on osa Radisson Blu Marina Palace hotellin juhlatiloja ja sijaitsee hotellin välittömässä yhteydessä, joten pysäköinti sekä majoitus hoituvat vaivattomasti. Keskeinen sijainti Turun keskustan alueella Aurajoen rannassa takaa helpon paikalle saapumisen.
Tutustu tilaan virtuaalisesti täällä!
Varaukset ja lisätiedot: Myyntipalvelu, puh. 0300 870 040 (ma-pe 8.30-16.30, puhelun hinta 51 snt/min + paikallisverkkomaksu/matkapuhelunmaksu. Puhelun hinta max 2,55 €+pvm), sales.turku@radissonblu.com
Nauti upeasta illasta ja livemusiikista hyvän ruuan äärellä! Järjestämme Submarinassa tunnelmallisia show & dinner -iltoja eri teemoilla viisi kertaa alkuvuoden aikana. Ilta aloitetaan makuhermoja hivelevällä pöytiin tarjoiltavalla kolmen ruokalajin illallisella, jonka keittiömestarimme ovat suunnitelleet illan teemaan sopivaksi. Illan kruunaa tietysti upea show-osuus, jossa artistit pääsevät lumoamaan paikalla olijat rakastetulla musiikillaan. Nyt on lupa nauttia!
Illan aikataulu:
Ennakkolipun hinta 98 euroa + lippu.fi palvelumaksu. Lippu sisältää show:n, nimellä varatun paikan, kolmen ruokalajin illallisen pöytiin tarjoiltuna sekä naulakkomaksun. Ikäraja K-18.
Liput myynnissä osoitteessa Lippu.fi, osta omasi nyt tai lähimmäisellesi joululahjaksi!
Otathan meihin yhteyttä mikäli tarvitset pyörätuolipaikan ja/tai esteettömän pääsyn.
Pentti Hietanen on kuulunut jo pitkään rakastettujen suomalaisartistien joukkoon. Siitä kertovat kova suosio konsertti- ja keikkarintamalla sekä Hietasen menestyksekkäät albumit. Pentti Hietanen avaa Submarinan show&dinner -sarjan hienolla ohjelmistolla, jossa on paljon Italiaa mutta myös värejä muualta maailmasta ja tietysti koti-Suomesta.
Orkesteri: Leevi Leppänen (rummut), Hannu Rantanen (basso), William Suvanne (saksofoni) ja Petri Haapasalo (piano ja orkesterin johto)
MENU ITALIA
Insalata Caprese, focaccialeipää L
***
Paistettua maissikanaa, tummaa vadelmakastiketta, salvia-polentakakkua ja kauden kasviksia L, G
***
Tiramisu L
Otathan meihin yhteyttä, mikäli sinulla on erikoisruokavalio. Otamme huomioon etukäteen ilmoitetut erikoisruokavaliot sekä allergiat. Huomioithan myös, että juomat ostetaan erikseen, vesi sisältyy hintaan.
Mezzosopraano Essi Luttinen ja tenori Tomi Metsäketo ovat kumpikin hakeneet lauluunsa lisää syvyyttä opiskellen Suomen lisäksi, Essi Englannissa ja Tomi Italiassa. Tämä uniikki duo tarjoilee ystävänpäivän iltaan tunnelmallisen kattauksen romansseja, kevyttä klassista, kotimaisia ikivihreitä ja paljon muuta.
Orkesteri: Juha Lanu (kitara), Mikko Helenius (acc&bandoneón), Ville Rauhala (basso) ja Petri Haapasalo (piano ja orkesterin johto)
MENU YSTÄVÄLLE
Antipastilautanen jaettavaksi (parmankinkkua, calabro salamia, marinoituja oliiveja, aurinkokuivattuja tomaatteja, manchego-juustoa, chermoulaa ja focaccialeipää L)
***
Paahdettua lohta, rapukastiketta, palsternakka-perunapyrettä ja kauden kasviksia L, G
***
Suklaakakkua, vadelmageeliä ja vanilja-jogurttimoussea L, G
Otathan meihin yhteyttä, mikäli sinulla on erikoisruokavalio. Otamme huomioon etukäteen ilmoitetut erikoisruokavaliot sekä allergiat. Huomioithan myös, että juomat ostetaan erikseen, vesi sisältyy hintaan.
Angelika Klas on yksi monipuolisimpia suomalaisia naislaulajia. Hänen ohjelmistonsa pitää sisällään niin oopperaa kuin argentiinalaista tangoa sekä laajalti muuta viihdeohjelmistoa. Angelika Klas tuo Submarinan maaliskuuhun ohjelmiston, joka kiertää maailmaa päätyen aina Buenos Airesiin asti.
Orkesteri: Mikko Helenius (bandoneon), William Suvanne (saksofoni), Ville Rauhala (basso) ja Petri Haapasalo (piano ja orkesterin johto)
MENU ARGENTIINA
Lohi-cheviche ja sydänsalaattia L, G
***
Naudan entrecote-pihvi, maustevoi fermentoidusta pippurista, chimichurria, paahdettua perunaa ja kauden kasviksia L, G
***
Passionsuklaamoussea, vadelmasorbettia ja vaniljacrumblea VE,G
Otathan meihin yhteyttä, mikäli sinulla on erikoisruokavalio. Otamme huomioon etukäteen ilmoitetut erikoisruokavaliot sekä allergiat. Huomioithan myös, että juomat ostetaan erikseen, vesi sisältyy hintaan.
Jeba Lambert on tuttu monista tv-tuotannoista, kuten esim Elämäni biisi ja SuomiLove. Jarno Kokko on opiskellut musiikkia mm. Sibelius-Akatemiassa ja hänet kruunattiin vuonna 2018 tangokuninkaaksi. Sinun toiveesi-illassa nämä kaksi loistavaa laulajaa täyttävät ehkä juuri Sinun toiveesi loistavan orkesterin kanssa, jota johtaa Petri Haapasalo. Haapasalon lisäksi orkesterissa soittavat Hannu Rantanen (basso), Leevi Leppänen (rummut) sekä William Suvanne (saksofoni).
MENU SINUN TOIVEESI
Toast Skagen: katkarapuja, tilli-sitruunamajoneesia ja kirjolohenmätiä saaristolaisleivällä L
***
Karitsan ulkofileetä, timjamikastiketta, parmesan-perunaterriiniä ja kauden kasviksia L, G
***
Tyrni crème brûlée, valkosuklaa namelakaa ja vadelmamarenkia L,G
Otathan meihin yhteyttä, mikäli sinulla on erikoisruokavalio. Otamme huomioon etukäteen ilmoitetut erikoisruokavaliot sekä allergiat. Huomioithan myös, että juomat ostetaan erikseen, vesi sisältyy hintaan.
Suomen virallinen Frank Sinatra -tulkki Sami Pitkämö on tuttu lukemattomista eri yhteyksistä. Oman orkesterinsa lisäksi Sami on esiintynyt mm. UMO:n solistina. Vuonna 2008 Sami Pitkämö julkaisi ensimmäisen soololevynsä ”Lauluja rakkaudesta ja vähän muustakin”. Submarinan kevään 2025 viimeisessä show&dinner -illassa kuullaan hienosti swengaavaa ohjelmistoa pääasiassa Frank Sinatran tuotannosta, mutta myös ehkä muita helmiä amerikkalaisesta laulukirjasta.
Orkesteri: Hannu Rantanen (basso), Veikka Kajamies (rummut), William Suvanne (saksofoni) sekä Petri Haapasalo (piano)
MENU FRANK SINATRA
Sinappigraavattua lohta, tilli-vuolukermaa, fenkoli-tuorekurkkusalaattia ja saaristolaisleipää L
***
Grillattua possua, tummaa madeirakastiketta, rosmariini-perunaterriiniä ja inkiväärillä maustettua kurpitsaa L,G
***
Mantelitorttua, omena-kanelihilloketta, suolakinuskijäätelöä ja hunaja-paahdettua pekaanipähkinää L
Otathan meihin yhteyttä, mikäli sinulla on erikoisruokavalio. Otamme huomioon etukäteen ilmoitetut erikoisruokavaliot sekä allergiat. Huomioithan myös, että juomat ostetaan erikseen, vesi sisältyy hintaan.
Nauti upeasta illasta ja livemusiikista hyvän ruuan äärellä! Järjestämme Submarinassa tunnelmallisia show & dinner -iltoja eri teemoilla viisi kertaa alkuvuoden aikana. Ilta aloitetaan makuhermoja hivelevällä pöytiin tarjoiltavalla kolmen ruokalajin illallisella, jonka keittiömestarimme ovat suunnitelleet illan teemaan sopivaksi. Illan kruunaa tietysti upea show-osuus, jossa artistit pääsevät lumoamaan paikalla olijat rakastetulla musiikillaan. Nyt on lupa nauttia!
Illan aikataulu:
Ennakkolipun hinta 98 euroa + lippu.fi palvelumaksu. Lippu sisältää show:n, nimellä varatun paikan, kolmen ruokalajin illallisen pöytiin tarjoiltuna sekä naulakkomaksun. Ikäraja K-18.
Liput myynnissä osoitteessa Lippu.fi, osta omasi nyt tai lähimmäisellesi joululahjaksi!
Otathan meihin yhteyttä mikäli tarvitset pyörätuolipaikan ja/tai esteettömän pääsyn.
Pentti Hietanen on kuulunut jo pitkään rakastettujen suomalaisartistien joukkoon. Siitä kertovat kova suosio konsertti- ja keikkarintamalla sekä Hietasen menestyksekkäät albumit. Pentti Hietanen avaa Submarinan show&dinner -sarjan hienolla ohjelmistolla, jossa on paljon Italiaa mutta myös värejä muualta maailmasta ja tietysti koti-Suomesta.
Orkesteri: Leevi Leppänen (rummut), Hannu Rantanen (basso), William Suvanne (saksofoni) ja Petri Haapasalo (piano ja orkesterin johto)
MENU ITALIA
Insalata Caprese, focaccialeipää L
***
Paistettua maissikanaa, tummaa vadelmakastiketta, salvia-polentakakkua ja kauden kasviksia L, G
***
Tiramisu L
Otathan meihin yhteyttä, mikäli sinulla on erikoisruokavalio. Otamme huomioon etukäteen ilmoitetut erikoisruokavaliot sekä allergiat. Huomioithan myös, että juomat ostetaan erikseen, vesi sisältyy hintaan.
Mezzosopraano Essi Luttinen ja tenori Tomi Metsäketo ovat kumpikin hakeneet lauluunsa lisää syvyyttä opiskellen Suomen lisäksi, Essi Englannissa ja Tomi Italiassa. Tämä uniikki duo tarjoilee ystävänpäivän iltaan tunnelmallisen kattauksen romansseja, kevyttä klassista, kotimaisia ikivihreitä ja paljon muuta.
Orkesteri: Juha Lanu (kitara), Mikko Helenius (acc&bandoneón), Ville Rauhala (basso) ja Petri Haapasalo (piano ja orkesterin johto)
MENU YSTÄVÄLLE
Antipastilautanen jaettavaksi (parmankinkkua, calabro salamia, marinoituja oliiveja, aurinkokuivattuja tomaatteja, manchego-juustoa, chermoulaa ja focaccialeipää L)
***
Paahdettua lohta, rapukastiketta, palsternakka-perunapyrettä ja kauden kasviksia L, G
***
Suklaakakkua, vadelmageeliä ja vanilja-jogurttimoussea L, G
Otathan meihin yhteyttä, mikäli sinulla on erikoisruokavalio. Otamme huomioon etukäteen ilmoitetut erikoisruokavaliot sekä allergiat. Huomioithan myös, että juomat ostetaan erikseen, vesi sisältyy hintaan.
Angelika Klas on yksi monipuolisimpia suomalaisia naislaulajia. Hänen ohjelmistonsa pitää sisällään niin oopperaa kuin argentiinalaista tangoa sekä laajalti muuta viihdeohjelmistoa. Angelika Klas tuo Submarinan maaliskuuhun ohjelmiston, joka kiertää maailmaa päätyen aina Buenos Airesiin asti.
Orkesteri: Mikko Helenius (bandoneon), William Suvanne (saksofoni), Ville Rauhala (basso) ja Petri Haapasalo (piano ja orkesterin johto)
MENU ARGENTIINA
Lohi-cheviche ja sydänsalaattia L, G
***
Naudan entrecote-pihvi, maustevoi fermentoidusta pippurista, chimichurria, paahdettua perunaa ja kauden kasviksia L, G
***
Passionsuklaamoussea, vadelmasorbettia ja vaniljacrumblea VE,G
Otathan meihin yhteyttä, mikäli sinulla on erikoisruokavalio. Otamme huomioon etukäteen ilmoitetut erikoisruokavaliot sekä allergiat. Huomioithan myös, että juomat ostetaan erikseen, vesi sisältyy hintaan.
Jeba Lambert on tuttu monista tv-tuotannoista, kuten esim Elämäni biisi ja SuomiLove. Jarno Kokko on opiskellut musiikkia mm. Sibelius-Akatemiassa ja hänet kruunattiin vuonna 2018 tangokuninkaaksi. Sinun toiveesi-illassa nämä kaksi loistavaa laulajaa täyttävät ehkä juuri Sinun toiveesi loistavan orkesterin kanssa, jota johtaa Petri Haapasalo. Haapasalon lisäksi orkesterissa soittavat Hannu Rantanen (basso), Leevi Leppänen (rummut) sekä William Suvanne (saksofoni).
MENU SINUN TOIVEESI
Toast Skagen: katkarapuja, tilli-sitruunamajoneesia ja kirjolohenmätiä saaristolaisleivällä L
***
Karitsan ulkofileetä, timjamikastiketta, parmesan-perunaterriiniä ja kauden kasviksia L, G
***
Tyrni crème brûlée, valkosuklaa namelakaa ja vadelmamarenkia L,G
Otathan meihin yhteyttä, mikäli sinulla on erikoisruokavalio. Otamme huomioon etukäteen ilmoitetut erikoisruokavaliot sekä allergiat. Huomioithan myös, että juomat ostetaan erikseen, vesi sisältyy hintaan.
Suomen virallinen Frank Sinatra -tulkki Sami Pitkämö on tuttu lukemattomista eri yhteyksistä. Oman orkesterinsa lisäksi Sami on esiintynyt mm. UMO:n solistina. Vuonna 2008 Sami Pitkämö julkaisi ensimmäisen soololevynsä ”Lauluja rakkaudesta ja vähän muustakin”. Submarinan kevään 2025 viimeisessä show&dinner -illassa kuullaan hienosti swengaavaa ohjelmistoa pääasiassa Frank Sinatran tuotannosta, mutta myös ehkä muita helmiä amerikkalaisesta laulukirjasta.
Orkesteri: Hannu Rantanen (basso), Veikka Kajamies (rummut), William Suvanne (saksofoni) sekä Petri Haapasalo (piano)
MENU FRANK SINATRA
Sinappigraavattua lohta, tilli-vuolukermaa, fenkoli-tuorekurkkusalaattia ja saaristolaisleipää L
***
Grillattua possua, tummaa madeirakastiketta, rosmariini-perunaterriiniä ja inkiväärillä maustettua kurpitsaa L,G
***
Mantelitorttua, omena-kanelihilloketta, suolakinuskijäätelöä ja hunaja-paahdettua pekaanipähkinää L
Otathan meihin yhteyttä, mikäli sinulla on erikoisruokavalio. Otamme huomioon etukäteen ilmoitetut erikoisruokavaliot sekä allergiat. Huomioithan myös, että juomat ostetaan erikseen, vesi sisältyy hintaan.
020 1234 710
Puhelun hinta pvm/mpm
soita
0300 870 040
Myyntipalvelu, Turku
soita
Jos haluat varata tilan, olethan yhteydessä myyntipalveluumme puh. 0300 870 040 (ma - pe klo 8.30-16.30)
Viikko:
Ma - Su
Ravintola avoinna vain tilauksesta