À LA CARTE
Reheviä ja lämmittäviä makuja syksyyn ja talveen Gunnarin keittiöstä kotimaisista parhaista raaka-aineista.
á la carte ja menut voimassa 11.9.2024 - 14.1.2025.
MENUT
Kolmen ruokalajin kauden suositusmenu sekä herkuttelua Gunnarin ruokalistan parhailla paloilla viiden ruokalajin kokonaisuutena.
ALKURUOAKSI TAI PIENEEN NÄLKÄÄN
PÄÄRUOAT
JÄLKIRUOAT
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.