Lounas vko 47, 18.11. - 24.11.
Ravintola Gunnarin herkullinen ja kiireetön lounas ma-pe klo 11-15. Pöytiin tarjoiltaviin annoksiin sisältyy keitto ja vihersalaatti. Jälkiruoaksi tarjolla kahvin ja teen kanssa nautittava pieni makea.
Viikonloppuisin brunssi
Lauantaisin ja sunnuntaisin Gunnar Upstairsissa (2krs.) on katettuna runsas ja hemmotteleva brunssi klo 12.30 - 15.30
Tervetuloa!
Perjantai 22.11.
Lounas: 11:00-15:00.
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.