BRUNSSI / UPSTAIRS
Turun Seurahuoneen brunssibuffet on päivitetty kevääseen, suosittujen brunssiherkkujen mukaan olemme lisänneet ajankohtaisia sesongin makuja, kuten esimerkiksi parsaa.
SALAATTEJA JA LISUKKEITA
- rucolamarinoitua mustajuurta G, Ve
- Lindrothin salaattia G, Ve
- tomaattia ja kurkkua G, Ve
- paahdettua parsaa, papuja ja linssejä G, Ve
- mozzarella - tomaattisalaatti G,L
- Caesar naturel G, L (kastike sis. kalaa)
- paahdettua kanaa
- katkarapuja
- krutonkia
- marinoitua artisokkaa G, Ve
- yrttioliiveja G, Ve
- punajuurihummusta G,Ve
- lohimoussea G, L
- ranskalaista sipulisilliä G, L
- kananmunia G,L
- copakinkkua ja napolin salamia G, L
- viininlehtikääryleitä G, Ve
- tzatzikia G,L
- juustovalikoima L
- siemennäkkäriä ja viikunahilloa L, G, Ve
LÄMPIMIÄ BRUNSSIHERKKUJA
- chilillä ja jeeralla maustettuja kasvispihvejä ja vegaani majoneesia G, Ve
- lämmin vuohenjuustopiiras, hunajaa ja pinjansiemeniä L
- keväinen kasvispaistos G,Ve
- parsa-tomaattipannukakkua L, K
- munakokkelia L, G
- pekonia, lihapullia ja mausteista makkaraa L, G (vegaaninakkeja pyydettäessä)
- paneroitua, friteerattua kanaa ja majoneesia L
JÄLKIRUOKIA
- porkkanakakkua L, G
- kookospannacottaa VE, G
- pannukakkubaari (VE pyydettäessä) kermavaahtoa, Nutellaa, vaahterasiirappia ja hilloja
- Suklaamoussea ja granaattiomenaa L, G
- Rosmariinimarinoitua hedelmäsalaattia Ve,
- & turkkilaista jogurttia L, G (vegaanijugurttia pyydettäessä)
- pyydettäessä mustikka- raakakakku VE
- pyydettäessä hedelmä/marjamousse VE
- tuoreita hedelmiä
- makeita yllätyksiä
JUOMIA
- kahvia, haudutettua teetä, erikoiskahvia (cappuccino, latte, espresso...) vastajauhetuista pavuista, kaakaota
- appelsiini- ja puolukkatuoremehua
- Pakurilan tilan tuorepuristettua omenamehua
FRESH & HEALTY
- tuorepuuroa VE
- granolaa (sis. pähkinää), turkkilaista jugurttia ja hunajaa ( L, G )
- (vegaanista jugurttia pyydettäessä)
- päivän smoothie tai fruitie L / VE, G
- tuoreita hedelmiä VE
- LEIPIÄ
- lämpimiä croissanteja, vaaleaa täysjyväleipää (VE), ruisleipää (VE), saaristolaisleipää sekä hapanjuurisämpylöitä(VE)
- voita, margariinia ja tuorejuustoa
- (gluteenitonta leipää ja karjalanpiirakoita VE)
34 €, S-Etukortilla 32 €
LAPSET
- 0–3 -vuotiaat veloituksetta
- 4–9 -vuotiaat 9 €
- 10–13 -vuotiaat 15 €
Pidätämme oikeuden tuotemuutoksiin. Juhlapäivien erikoisbrunsseilla poikkeavat hinnat ja kattausajat.
SEURAHUONEEN BRUNSSI
Brunssi on katettuna Gunnar Upstairsissa 2.krs.
la - su klo 12.30-15.30.
Suosittelemme pöytävarausta
Varaukset ja tiedustelut:
Turun Myyntipalvelu,
puh.0300 870040 ma- pe 8.30 - 16.30 (puhelun hinta 0,51€/min+pvm/mpm)
SOLO SOKOS HOTEL TURUN SEURAHUONE
GUNNAR EATERY & BAR // GUNNAR UPSTAIRS
Humalistonkatu 2, Turku
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.