Siirry pääsisältöön

Helsingin Sanomat antoi Harborelle neljä tähteä

Ruoka-annos, jossa on lohta ja porkkanaa.

Helsingin Sanomien 30.10. julkaistussa arviossa Katajanokan uusi Harbore-ravintola sai 4 tähteä. Lehti kiitteli ravintolan upeita merimaisemia, taidokkaasti valmistettuja annoksia ja ainutlaatuista tunnelmaa, jotka erottavat sen perinteisistä S-ryhmän ravintoloista:

"Ravintolan menu toteuttaa keittiöpäällikkö Sauli Kemppaisen linjaa: puhtaita makuja ja suomalaisia raaka-aineita. Näitä asioita moni kokki sanoo edustavansa, mutta Harboressa sanoilla on katetta.

Yli 80 prosenttia raaka-aineista on kotimaisia, eikä annoksissa käytetä esimerkiksi chiliä, soijaa, seesamia tai muita eksoottisia raaka-aineita. Suurin osa ruuista on maustettu yksinkertaisesti suolalla ja pippurilla."

Haluatko itse kokea, mistä Harboressa puhutaan? Tutustu menuun ja varaa pöytä helposti tästä >>

Lue koko Helsingin Sanomien arvostelu tästä >>

Näissä ravintoloissa

Ravintolaketjut

  • Amarillo
  • Babista Kebab Revolution
  • Bacaro Doppio Cafe & Deli
  • Bistro
  • Chico's
  • Coffee House
  • Frans & les Femmes
  • Grill it!
  • Hesburger
  • Hophaus
  • La Famiglia
  • Leiketupa logo
  • Oksa
  • Oluthuoneet
  • Papà Giovanni logo
  • PizzaBuffa
  • Presso
  • Prisma Cafe
  • Public Corner
  • Rosso
  • Rosso Express
  • Rosso Pizza
  • Spaghetteria
  • Trattoria
  • VENN