Tulet sitten viettämään päivää taikka iltaa, ravintolamme tarjoaa ryhmällesi ammattitaidolla tehdyn menukokonaisuuden. Tervetuloa!
Tervetuloa Tahkon kauniisiin maisemiin viettämään aikaa ryhmäsi kanssa. Toteutamme erilaisia menukokonaisuuksia tilaisuutenne luonteen mukaan. Keittiöpäällikkömme ottaa toiveenne huomioon ja tekee tarvittaessa räätälöidyn menukokonaisuuden ammattitaidolla. Ryhmämenut varattavissa ennakkoon, minimi henkilömäärä buffettilauksille 25 henkeä.
MENU 1. Hinta 54,00 € / hlö
Alkuruoka
Kirjolohta, mätiä & rapua L|G
Pääruoka
Pippuripihvi L|G
Jälkiruoka
Cremebrulee & lakkahilloa L|G
Kahvi, Tee
MENU 2. Hinta 54,00 € / hlö
Alkuruoka
Ankkarillette-briossi VL|GP
Pääruoka
Savulohta ja rapukastiketta L|G
Jälkiruoka
Suklaafondant VL|GP
Kahvi, Tee
MENU 3. Hinta 50,00 € / hlö
Alkuruoka
Parsakeittoa ja lehtikaalia L|G
Pääruoka
Ylikypsää naudanniskaa L|G
Jälkiruoka
Sitruunatartaletti ja sorbettia VL
Kahvi, Tee
KASVISMENU (pyydettäessä vegaanisena). Hinta 44,00 €/ hlö
Alkuruoka
Grillikasviksia ja vuohenjuustoa L|G
Pääruoka
Palsternakkaa ja tattia L|G
Jälkiruoka
Cremebrulee ja vadelmaa L|G
Kahvi, Tee
Menut 1-3 ja kasvismenu voimassa 31.8.2026 saakka. Pidätämme oikeudet muutoksiin.
Ryhmille on myös mahdollista varata tilat hotellimme kattokerroksesta. Rooftop menut on eritelty alla ja ovat voimassa vuoden 2025 loppuun saakka. Pidätämme oikeudet muutoksiin.
Rooftop Cocktail menu
Hinta 6 eri tuotetta 26,00 € / hlö
Lisäcocktailpala 4,00 € / hlö
SUOLAISET
Savuporotartar, suolakurkkua & miniblini L|GP
Savo-Karjalan Lihan leppäsavunautatäyte rieskarulla L
Ankkarillette & mustaherukkaa M|G
Jokirapuskagen, mätiä & mallasleipä L|GP
Kala-Lapin kylmäsavukirjolohta, tillikermaa & miniblini L|GP
Savumuikkutahna, ruohosipulia & cocktail-riisipiirakka L|GP
Punajuuritartar, pähkinää & Briejuusto L|G|PÄ
Herkkutattipyree & lehtikaalia L|G
Vuohenjuusto-parsakaaliquiche & punasipulia L
Grillattua paprikaa ja kesäkurpitsaa & hapanjuurileipä VE|M|GP
MAKEAT
Leipäjuusto & lakkahillo L|G
Minijuustokakku & mustikkaa VL
Kuningatarmousse & suklaakakku L
Sitruunakreemi tuulihattu
Mango-lime raakakakku VE|M|G
Puolukka-kaura crumble & kinuskia L|G
Min. henkilömäärä 8 hlö
Rooftop Dinner, Fondue menu
Hinta 69 € / hlö
min. 20 hengelle
LIHALIEMI- & JUUSTOFONDUE
Timjamilla maustettua täyteläistä lihalientä M|G
Rieslingillä maustettua Gruyère-juustokastiketta L|G
MENU
Savo-Karjalan Lihan ylämaankarjan sisäfileetä M|G
Marinoitua portobellosientä M|G
Kevyesti savustettuja juureksia M|G
Tryffelillä maustettua perunaa M|G
Grillattua paprikaa, kukka- ja parsakaalinnuppuja, Cocktailkurkkuja M|G
Kylmäsavuporonpaistisalaatti L|G
Ravunpyrstö-kylmäsavulohisalaatti L|G
Valkosipulivoissa paahdettua hapanjuurileipää L|GP
Lajitelma vihersalaatteja, kasviksia ja kauden hedelmää M|G
Rooftop lounge -kastike L|G
JÄLKIRUOKA
Sacherleivos
Kahvi, Tee
Rooftop Saunamenu
Hinta 29,00 € / hlö
min. 8 hengelle
TAKKA-TAPAS SUOMI
Savo-Karjalan Lihan leppäsavustettua porsaanfileetä, timjamimajoneesia M|G
Kylmäsavuporoa ja leipäjuustoa L|G
Kala-Lapin kylmäsavustettua kirjolohta, tillihapankermaa M|G
Pielisen savumuikkuja M|G
Jukolan Vintage cheddarjuustoa L|G
Juustoportin Viinitarhurinjuustoa L|G
Omena- ja mustaherukkahilloketta M|G
Pikkumaustekurkkuja ja marinoitua punasipulia M|G
Hapanjuuri- ja mallasleipää M|GP, voita L|G
TAKKA-TAPAS VÄLIMERI
Ilmakuivattua Prosciuttokinkkua, Calabro- ja Napolinsalamia M|G
Manchego-, Marquiz- ja Roquefortjuustoa L|G
Viikuna- ja kirsikkahilloa M|G
Marinoituja Kalamata-oliiveja VE|M|G
Grillattuja ja marinoituja tapaskasviksia VE|M|G
Sitruuna-aiolia ja tapenadea M|G
Maalaispatonkia M|GP
Kysy lisää myyntipalvelustamme Break Sokos Hotel Tahko puh. 010 762 9550 (puhelun hinta 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min, sis. alv. 25,5 %)
tai e-maililla: sales.peeassa@sok.fi.