Olutta, ystäviä ja bluesia

Aivan Hyvinkään ytimessä, rautatieaseman lähellä sijaitsevan Joutsenen ovet avattiin hulvattomassa vappuhulinassa vuonna 2009. Pubin syntyyn olivat vaikuttamassa ravintola-alan paikalliset ammattilaiset Teemu Iivonen ja Mikko Lamminen.

Joutsenesta tuli nopeasti Hyvinkään kulttuuripiirien suosikkipaikka. Hyvä juomavalikoima yhdistettynä loistavaan palveluun on houkutellut asiakkaiksi niin nuoria kuin varttuneempiakin oluiden ystäviä. Joutsenessa on lämmin tunnelma ja taustalla soi blues.

Pieni muutoksia ja remontteja on tehty vuosien varrella, mutta ravintolan sisustus on alkuperäisessä kuosissaan. Ajan patina ei ole pubille pahaksi, vaan luo tunnelmaa. Olutvalikoima elää ja kasvaa asiakkaiden toiveiden ja ajan trendien mukaan.

Monessa ollaan mukana! Muun muassa kirkko järjestää vuosittain Joutsenessa Kirkko Goes to Kapakka -tapahtuman.

Tapahtui avausvuonna: - Matti Vanhanen joutui keskelle vaalirahakohua ja lautakasajupakkaa - Poptähti Michael Jackson kuoli 50-vuotiaana - H1N1-viruksen aiheuttamasta sikainfluenssasta tuli maailmanlaajuinen pandemia - Barack Obama astui Yhdysvaltain presidentin virkaan ja voitti Nobelin rauhanpalkinnon - Usain Bolt juoksi Berliinin MM-kilpailuiden sadalla metrillä uuden maailmanennätysajan - US Airwaysin lento 1549 teki pakkolaskun Hudsonjokeen New Yorkin edustalle