Vuokraa Olavinlinna yksityiskäyttöön

Tiesitkö, että voit vuokrata Olavinlinnan yksityiskäyttöön Kansallismuseon suljettua ovensa Linnan museovierailta? Näin kesäkauden ulkopuolella tämä tarkoittaa klo 16 alkaen iltamyöhään. Kesä -heinäkuussa Linnan valtaa Oopperat, mutta elokuussa kaikki arki-illat kello 18 jälkeen ovat mahdollisia myös.

Käytössäsi on Kuninkaansali, Kongressisali, Keskushalli, Kellotornin alakerta ja Linnantupa. On kyseessä sitten 50 -vuotisjuhlat, häät, yrityksen vuosijuhlat tai kaverin polttarit, niin Linna mukautuu yli 500 vuoden kokemuksella sulavasti erilaisten tapahtumien näyttämöksi.

Myyntipalvelumme räätälöi mielellään tapahtuman kanssasi. Ota reippaasti yhteyttä ja aloitetaan ikimuistoisen illan suunnittelu vaikka saman tein. Voimme halutessasi yhdistää iltaan jotain ohjelmaa kuten elävää musiikkia, tanssia, Pimeitä kierroksia, taikuria… mahdollisuuksia on valtavasti! Ruokailut, niin illallinen kuin mahdollinen yöruokailu, baarit ja muu juomatarjoilu onnistuu helposti myyntipalvelumme kautta. Linnan vuokrakulu on 1670€ (sis alv) / ilta, ravintolatarjoilujen minimikustannus on 5000€ (sis alv) / tilaisuus.

Tyylikäs tapa saapua Linnaan on höyrylaiva, jossa on aivan ainutlaatuinen tunnelma. Kansainvälisellä mittapuullakin mitattuna tämä on aivan uniikki yhdistelmä - höyrylaivalla keskiaikaiseen linnaan viettämään hilpeää iltaa!