Parhaat juhlamenut Helsingin ravintoloissa

Hyvä seura, lämmin tunnelma ja maukas ruoka tekevät juhlan. Listasimme sinulle loppuvuoden parhaat juhlamenut!

Olipa tiedossa sitten pikkujoulut, kauden päättäjäiset tai muu erityinen illallinen, meidän ravintolaperheestä löydät varmasti tilanteeseen sopivan paikan.

1. Juhla on Bistrossa – menut alkaen 34 €

Mestarillinen juhla on valmis alkamaan, mikä on makumaailmasi? Valitse kolmen ruokalajin menuista mieleisesi – maistuisiko Mestarin menu, Bistron menu vai kenties Vegemenu? Tervetuloa nauttimaan mestarin tapaan!

Katso menut »

2. Tapas Barcelonan Chef's Menu on illan kohokohta

Nyt nautitaan kiireettä! Chef's Menu on juhlahetken maistelumenu, josta nautitte kahden kesken tai vaikkapa työ- tai ystäväporukalla. Menuun suunniteltu viinipaketti sisältää makuja täydentävät viinit. Menun hinta on 52 €, viinipaketin 22 €.

Katso menu »

3. Rosson juhlamenut alkaen 27,50 €

Mutkattoman hyvän mielen juhlan kaksivaiheinen resepti. Yksi, valitse seurasi. Kaksi, valitse menusi – Kasvismenu, Merellinen menu tai Pihvimenu.

Katso menut »

4. Herkullisia kauden makuja Fredde'sissä

Kausimenu tuo maisteltavaksi sesongin parhaita raaka-aineita taidokkaasti valmistettuna. Nauti kolmen ruokalajin kokonaisuus 59 € tai valitse yksittäisiä annoksia.

Katso menu »

5. La Famiglian Winter Menu 53,90 € S-Etukortilla

Talven tuiskuja vastaan tarvitaan paljon herkuttelua ja iloista yhdessäoloa. Winter Menumme on nimestään huolimatta täynnä Italian auringon lämpöä! Täydellinen valinta pikkujouluihin tai muihin loppuvuoden erityisiin hetkiin. Talvimenu sisältää alkupalan, yhden valitsemasi pääruoan ja jälkiruoan.

Katso menu »

6. Zetorin jouluinen menu 48 € S-Etukortilla (norm. 56 €)

Nyt on tarjolla kystä kyllä koko porukan iloksi. Herkuttelun jälkeen on hyvä discoilla tanssikengät puhki traktorien ympärillä. Jouluinen menukokonaisuus sisältää valinnaisen alku-, pää- ja jälkiruoan. Hinta S-Etukortilla 48 € (norm. 56 €). Saatavilla 1.11. alkaen vain ennakkotilauksesta ja vähintään 4 hengelle.

Katso menu »

7. Grill it! Juhlakauden tunnelma ja maku syntyvät tulella

Jaa juhlahetki ystäviesi kanssa! Neljästä menusta jokainen löytää varmasti mieleisensä. Tervetuloa nauttimaan avotulen taiasta Grill it! -ravintolaan.

Katso menut »

8. Belgen joulumenu kutsuu nauttimaan

Ravintola Belgen joulumenu juhlistaa belgialaisia jouluperinteitä mutkattoman maukkaasti. Poikkea työporukalla tai perheen kesken nauttimaan sesongin tunnelmasta!

Katso menu »

9. Pauli'sin juhlakauden menu

Suussa sulavia alkupaloja, pääruoaksi lohta, härän sisäfileetä tai punajuuripihviä ja lopuksi makea jälkiruoka. Pauli'sin erinomainen juhlakauden menu on tarjolla 1.11.-31.12. välisen ajan klo 14 alkaen. Tervetuloa herkuttelemaan!

Katso menu »

Katso ideoita pikkujouluihin »

Pikkujoulut 2022 – Katso ideoita!

Nyt on aika juhlia! Pääkaupunkiseudun ravintoloista löydät lukuisia mahdollisuuksia erilaisten pikkujoulujen viettoon – työporukalla, ystävien kanssa tai perheen kesken.