Minne menisi lasten kanssa syömään Lahdessa?

Listasimme teille Lahden Hämeenmaan ravintolat, joissa koko perhe viihtyy ja syö hyvin. Katso ravintolavinkit lapsiperheille ja tulkaa testaamaan mikä on teidän suosikkinne!

Amarillo, Lahti

Amarillossa pääsee koko perhe nautiskelemaan Mex-Tex tyylisestä ruoasta ja tunnelmasta. Lastenlistalta löytyy paneroitua broileria, lihapullia, lohta ja burgeria, kaikki nämä tietenkin ranskalaisten kera. Jälkkäriksi pallo jäätelöä ja kastiketta valintasi mukaan. Tervetuloa herkuttelemaan!

Aleksanterinkatu 10, Lahti

Coppa eatery

Coppassa koko perhe nauttii herkullisista á la carte annoksista, jotka saavat herkullisen makunsa hiiligrillistä. Lastenlistalta löytyy hiiligrillattua lohta, friteerattua broilerinfileetä, juustoburgeri sekä lihapullia ja pastaa. Jälkkäriksi herkullinen lasten vaniljajäätelöannos. Kuulemme myös mielellämme pikkuväen ruokatoiveita. Tervetuloa nauttimaan!

Aleksanterinkatu 16, Lahti

Alex Food & Café

Alexin lounaalla katamme noutopöytään runsaan salaattipöydän ja päivittäin vaihtuvat perinteitä kunnioittavat kotoisat lounasruoat. Kahvilan valikoimassa korostuu itse, omassa keittiössä valmistetut tuotteet. Kokkimme loihtivat päivittäin suolaisia ja makeita piirakoita, juustokakkuja, panineita, lämpimiä leipiä ja monia muita herkkuja.

Aleksanterinkatu 19-21 (Sokoksen yhteydessä)

El Toro

El Torossa pääsee koko perhe nauttimaan laadukkaan pihviravintolan maukkaista antimista. Lastenlistalta löytyy pippuripihviä, lehtipihviä, paistettua lohta, pariloitua tai paneroitua kanafileetä tai pikkunakkeja vartaassa. El Toro on ollut Lahden suosikkipihviravintola jo yi 40 vuoden ajan. Tervetuloa herkuttelemaan!

Mariankatu 8, Lahti

Kuja Street Food Lahti

Kujan tarjonnassa ja palvelussa yhdistyvät katukeittiö ja elämyksellisyys. Menusta löytyy herkullisia street food-annoksia koko perheelle. Lastenlistalta löytyy paneroitua kalaleikettä ranskalaisilla, paneroitua kanaa sekä mungpapu-hernepyöryköitä bataattiranskalaisilla. Tervetuloa nauttimaan!

Aleksanterinkatu 14, Lahti

PizzaBuffa Prisma Laune, Lahti

Nauti niin paljon kuin mielesi tekee! Helppo ja nopea koko perheen ravintola, jossa tarjolla meheviä pizzoja, raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokia ja virvoittavia juomia. Jälkkäriksi pehmytjäätelö, jotka voit muokata omaan makuun sopivaksi kastikkeilla ja strösseleillä. Tervetuloa herkuttelemaan!

Ajokatu 83, Lahti (Prisma Launeen yhteydessä)

Beat kitchen & café

Beatin ruoka on konstailematonta, omalla reseptiikalla valmistettua maukasta kotiruokaa. Lounaspöydän raikkaiden makujen rikastamaa tarjontaa täydentää herkullinen pizzavalikoima.

Beatin kahvila tarjoaa kiireettömän herkkuhetken kauppakeskuksen vilinässä. Valikoimassa löytyy leivonnaisia, erilaisia pikkusuolaisia sekä ihania erikoiskahveja maistuviin hetkiin. Ravintolakokonaisuuden konsepteista tutuin lienee Hesburger, josta saa helposti ja nopeasti oman maun mukaista syötävää ja juotavaa.

Kauppakatu 18, Lahti (Kauppakeskus Syke)

Holma kitchen & café

Prisma Holmassa sijaitseva ravintolakokonaisuus huomioi pikkuasiakkaat ravintolasta löytyvällä leikkinurkkauksella ja vaihtoehdoilla, joista myös lapset tykkäävät! Kiireisen arjen helpotuksena IltaSafkis, eli iltanoutopöytä, josta löytyy myös lapsille mieluisia vaihtoehtoja. Ravintolakokonaisuuteen kuuluu myös Hesburger, mikä myöskin on aina lasten mieleen! Katso herkulliset menut sivuiltamme! Tervetuloa!

Johanneksenkatu 4, 15240 Lahti (Prisma Holma)

Trattoria Seurahuone, Lahti

Trattoriassa pääsee koko perhe nauttimaan italialaisen keittiön makuja parhaimmillaan, aidoista raaka-aineista, rakkaudella teille valmistettuina. Lastenlistalta löytyy lihapullia tagliatelle-nauhapastalla, lohta ranskalaisilla tai lasten pizza täytteinään broileria, mozzarellaa, tomaattikastiketta ja rucolaa. Jälkkäriksi pallo vanilja-, mansikka- tai suklaajäätelöä. Tervetuloa nauttimaan!

Aleksanterinkatu 14, Lahti