Original Sokos Hotel Arinan kortteli mahdollisti koulutusviikonlopun järjestämisen onnistuneesti

Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö, tutummin SPEK, vietti koulutusviikonlopun Original Sokos Arinan korttelissa hyödyntäen niin majoitus-, kokous- kuin ravintolapalveluita.

SPEK:n Oulun aluetoimiston asiantuntija Patrik Willberg kiitteli erityisesti Original Sokos Hotel Arinan kokoustilojen keskeistä sijaintia Kauppakeskus Valkeassa, Oulun ydinkeskustassa. Keskustasta löytyy runsaasti parkkitilaa kokousvieraille ja kauempaa matkanneet kokousvieraat majoittuivat näppärästi Original Sokos Hotel Arinassa aivan kokoustilojen läheisyydessä.

SPEK:n tilaisuutta alettiin järjestämään helmikuulle 2023 jo alkukevään 2022 aikana. Arinan myyntipalvelu huolehti siitä, että tilaisuus käytiin tarkasti yhdessä läpi ja varmistettiin tapahtuman jouhevuus. Kokoustiloilla oli koko koulutusviikonlopun ajan paikan päällä myös kokousemäntä/-isäntä, joka piti tapahtuman ajan huolta siitä, että tilaisuus toimii ja asiakkaat saavat keskittyä rauhassa omaan ohjelmaansa.

SPEK:n koulutusviikonlopun ruokailut järjestettiin Original Sokos Hotel Arinan korttelin ravintoloissa; VENNissä, Amarillossa, Frans&Camillessa sekä Rossossa. Willbergin mukaan ravintoloiden tarjonta oli laadukasta ja monipuolista. Myös koulutusviikonlopun yksityinen iltatilaisuus järjestyi onnistuneesti Amarillon yökerhon tiloissa.

Varaukset ja tiedustelut: Original Sokos Hotel Arinan Myyntipalvelu

sales.oulu@sokoshotels.fi tai 08 3123 255 (ma-pe 08.00-17.00)

I dessa restauranger