Suomen paras brunssi - Lahden Seurahuone sijalla 5

Yksi Suomen parhaista brunsseista löytyy Lahden Seurahuoneelta - kiitos äänestäjille!

Toptasten järjestämässä äänestyksessä äänestettiin ravintolaa, josta löytyy Suomen paras brunssi. Lahden Seurahuoneen aamiainen sijoittui mahtavasti TOP 10 -listalle sijalle 5.

Aamiainen, brunssi tai breku - Lahden Seurahuoneen suositulla aamupalalla on monta nimeä. Kutsutaan sitä sitten millä nimellä tahansa, niin tosiasia on, että Lahden Seurahuoneen aamiainen antaa loistavan aloituksen päivään. Ja meille voit tulla aamiaiselle, vaikka et juuri nyt majoittuisikaan hotellissamme. Aamiaisen monipuolisesta ja runsaasta tarjonnasta löytyy ihania makuja niin suolaisen kuin makean ystävälle.

Paikallisuus näkyy aamiaispöydässä alueen lähituottajien herkullisissa vaihtoehdoissa - tarjoilemme mm. kennohunajaa, jota ovat valmistaneet katolla asustavat ahkerat city-pörriäiset. Huomioimme myös allergioita ja erityisruokavalioita noudattavat. Hemmottele itseäsi ja läheisiäsi viettämällä kiireetön hetki viihtyisissä puitteissa runsaan aamiaisen äärellä.

Aamiainen tarjolla:
ma - pe 06:30 – 10:00
la - su 07:30 – 13:00
Huom! Juhlapyhinä aamiaisaika voi vaihdella perinteisestä.

Lahden Seurahuone kiittää kaikkia äänestäneitä ja toivottaa jokaisen tervetulleeksi herkuttelemaan yksiä Suomen parhaimmista brunsseista.
Äänestyksen ja TOP-listauksen kokonaisuudessaan löydät täältä.

I dessa restauranger