Kvartersbistro med god smak

Alltid när det händer något signifikant i Tammerfors, de viktigaste kunderna kommer till Grand Hotel Tammer. Mannerheim, Kekkonen, Svinhufvud, Juri Gagarin, Hruštšov. Detta är hotell vilkets väggarna önskar man att de kunde tala. Tammer är stadsarkitekt Bertel Strömmers skapande. Legend. Bistro Tammer är en del av byggnadens otroliga historia, men ändå starkt närvarande i nuläget.

Tammers originalmöbler, tallrikar och silverbestick från Cannes använder man fortfarande. Dagens mästare njuter av sina måltider med de. När historien är så lång, är inte konstigt att nästan alla i Tammerfors har en relation med Tammer. För många är det en hjärtefråga. Vår restaurang har serverat de berömda och oss vanliga gäster på bästa möjliga sätt. Man har kommit hit för att njuta av mat bara privat eller med hela familjen. Även om ramarna är fantastiska, Tammers tröskeln är låg. Hit är det enkelt att komma, är man vem som helst.

När Grand Hotel Tammer var öppnat, restauranglistan innehöll över 250 rätt. Till efterrätt kunde man då beställa exotisk banan. Idag respekterar Bistro Tammer traditioner och erbjuder smaker i världsklass i dagens stil. För oss alla.

I Bistro Tammer har man genomtänkt varje detalj. Det kan man se överallt. Här möter mästarna kunder med samma attityd. De är helt vanliga, men längtar på den bästa upplevelsen. Många har stannat hos oss över natt efter måltid.

Välkommen att uppleva det själv. I våra Mästarens grepp på Bistro Tammer!