On jälleen aika vuoden kovimpien pikkujoulujen...
...Kun 22.-23.11. Vuokatissa vietetään jälleen Winter Openia! Tätä varten meidän keittiömestarimme loihti jälleen maittavan kattauksen Amarillon herkkuja notkuvaan buffet pöytään, joka on tarjolla lauantaina 23.11. kello 14.00-20.00.
Grillimestarin buffet:
Salaatti buffet
- Marinoitua punasipulia sekä oliiveja G, L
- Salaattijuustoa G, L
- Hedelmiä G, L
- Nachoja ja salsaa G. L, VEG
- Kauden vihersalaattia G, L, VEG
- Coleslawsalaattia G, L
- Savulohi-pastasalaatti L
Lämmin buffet
- Bratwurstia G, L
- Chorizopyöryköitä G, L
- Rapeaa kanaa L
- Porsaan paahtokylkeä G, L
- Friteerattua tofua G, L, VEG
- Kasvispaistosta G, L, VEG
- Jalapenopopperseja L
- Tater totseja G, L, VEG
- Juustokermaperunoita G, L
- Lohkoperunoita G, L, VEG
- Valikoima eri dippejä
Jälkiruokabuffet
- Porkkanakakkua L
- Mansikkaleivoksia G, L
- Makeisia
- Kahvia ja teetä
Hintaan 39,00 € / henkilö. Varaa paikkasi pian!
Lisätietoja saat myyntipalvelustamme:
Ravintoloiden myyntipalvelu
sales.kajaanivuokatti@sokoshotels.fi
puh. 0107831100
puhelun hinta pvm/mpm