Välkommen till Vastaranta för blinibrunch, där smakupplevelser och god stämning möts!
Vi serverar traditionella smörstekta blinier, som kan kompletteras med olika fyllningar som rommousse, gravad lax eller vegansk rökt tofumousse. Vår förrättsbord lockar med fräscha och varierade sallader. Brunchen avslutas med ett sött dessertbord och hembakade kex. Kom och njut av en avslappnad brunch i gott sällskap – ett perfekt sätt att spendera helgen med en vän, partner eller familj! Också skumvin och vinerbjundanden under brunchen.
BLINIBRUNCH den 8.12. och 15.2. kl. 13-16, Restaurang Vastaranta
Pris 29 €
Barn under 12 år 12 €
Barn under 3 år gratis
Förrätter
- Fräsch grönsallad med passionsfrukt-citrusvinägrett M, G
- Melon och granatäpple M, G
- Gurkrelish M, G
- Örtig tomat- och ostsallad L, G
- Rödkål och lingon M, G
- Rostad rotfruktsallad med Dijon-senapsdressing M, G
- Vastarantas svampsallad L, G
- Tranbärssill M, G
- Svartvinbärssill M, G
Huvudrätter
- Blinier stekta i smör L, GB
- Ugnspotatis M, G
- Rommousse L, G
- Rökt rensteksmousse L, G
- Rökt tofumousse VE, G
- Rostbiff av nötkött M, G
- Gravad lax M, G
- Limeräkor M, G
- Gravad morot VE, G
Dessutom
- Saltgurka M, G
- Smetana L, G
- Rödlök M, G
- Kapris M, G
- Honung M, G
Dessert
- Marinerade jordgubbar med mynta VE, G
- Saltkaramellskum L, G
- Vastarantas cookies L, G
- Kaffe och te
Förfrågningar och bokningar
Du kan boka bord här på Raflaamo.fi eller alternativt via Original Sokos Hotel Kaarles försäljningstjänst, 020 780 8920 eller sales.kokkola@sokoshotels.fi