GUNNARS SOMMAR MENY
Gunnarin sesonkilistan parhaat palat kolmen tai viiden ruokalajin kokonaisuuksina
SOMMARENS REKOMMENDATIONSMENY G 3 G 3
DRYCKER TILL G 3
Leyda reserva Sauvignon Blanc 12 cl
Cecilia Baretta Comeme 12 cl
Floralis Moscatel 4 cl
26,00 €
S-etukortilla 24,00 €
REGNBÅGSLAX CHEVICHE (L,G)
Regnbågslax tillagad med lime, serveras med hjärtsallad, pressgurka, Gunnars fröknäcke och
koriandermajonnäs
GRILLAD HANGER STEAK (L,G)
Stekt tidig potatis från Nagu smaksatt med salladslöksolja, grillade sommargrönsaker och gremolatasås
JORDGUBBSPARFAIT (L,G)
Jordgubb-vitchoklad, ingefärsmarinerade bär, havre- och frögranola
SMAKPROVSMENY G 5
DRYCKER TILL G 5
Parés Baltá pink 12 cl
Wolfberger Pinot Noir 12 cl
Cecilia Baretta Comeme 12 cl
Floralis Moscatel Oro 4 cl
32,00 €
TOAST SKAGEN (L, på begäran G)
Handskalade räkör, Rosala skärgårdsbröd, regnbågsrom och dillsnö
TARTAR (L,G)
Närproducerad inre filé av nöt, äggulecreme, rosmarinmajonnäs, inlagd rödlök och rotfruktchips
REGNBÅGSLAX MED HUSETS TARTARSÅS (L,G)
Kolgrillad åländsk regnbåglax, roastad blomkål och rödbeta
GRILLAD HANGER STEAK (L,G)
Stekt tidig potatis från Nagu smaksatt med salladslöksolja, grillade sommargrönsaker och gremolatasås
CRÉME BRÛLÉE (L,G)
Hallonsorbet