MENUT RYHMILLE GUNNAR UPSTAIRS
Valmistamme menut ennakkotilauksesta (5 arkipäivää).minimissään 10:lle henkilölle. Toivomme yhtenäistä. Huomioimme mahdolliset allergiat ja ruokavaliot.
DAISY
Kolmen ruokalajin menu. Pääruokavaihtoehdot; hauki-raputerriini tai ylikypsää rypsiporsaan pluma (pitkään kypsennettyä etuselkää)
45,00 €
GRAAVATTUA LOHTA (L)
Akvaviittigraavattua lohta, kirjolohenmätiä, Rosalan saaristolaisleipää ja mummonkurkkuhyytelöä.
HAUKI-RAPUTERRIINIÄ (L)
Kevyesti savustettua hauki-raputerriiniä, herneitä, perunamuhennosta ja tartarkastiketta.
TAI
YLIKYPSÄÄ RYPSIPORSAAN PLUMAA (G, L)
Paahdettua rosmariiniperunaa, haudutettua juuriselleriä, karamellisoitua sipulipyrettä ja tummaa kantarellikastiketta.
GUNNARIN KURPITSAKAKKUA (VL)
Piimä-valkosuklaamoussea, marenkia ja hunajakennoa.
ELLA
Kolmen ruokalajin menu.
GRAAVATTUA LOHTA (L)
Akvaviittigraavattua lohta, kirjolohenmätiä, Rosalan saaristolaisleipää ja mummonkurkkuhyytelöä.
GRILLATTUA NAUDAN SISÄFILEETÄ (G, L)
Paahdettuja uunijuureksia, rosmariiniperunaa ja tummaa timjamikastiketta.
SUKLAA X 3 (G)
Tumma- ja maitosuklaaganache, paahdettua valkosuklaata ja sitrussalaattia.
GUNNAR
Neljän ruokalajin menu. Pääruokavaihtoehdot; savustettua lohta tai karitsan paahtopaistia.
SAVUMUIKKUMOUSSE (L)
Rosalan saaristolaisleipää, puolukkamajoneesia ja marinoitua retikkaa.
TARTAR (G, L)
Häränfileetä, keltuaiskreemiä, sieniemulsio, artisokkachipsi ja pikkelöityä punasipulia.
KEVYESTI SAVUSTETTUA LOHTA (G, L)
Suppilovahverorisottoa, uunijuureksia ja bouillabaissekastiketta.
TAI
KARITSAN PAAHTOPAISTIA (G, L)
Paahdettuja uunijuureksia ,rosmariiniperunaa, marinoitua puolukkaa ja paahdettua valkosipulikastiketta.
SUKLAA BROWNIE (G, VL)
Piimä-valkosuklaamoussea, suolapähkinäkinuskia ja puolukkavaahtoa.
SEURAHUONE UPSTAIRS
Neljän ruokalajin menu.
GRAAVATTUA LOHTA (L)
Akvaviittigraavattua lohta, kirjolohenmätiä, Rosalan saaristolaisleipää ja mummonkurkkuhyytelöä.
PÄHKINÄSALAATTIA JA UPPOMUNAA (G, L)
GRILLATTUA NAUDAN SISÄFILEETÄ (G, L)
Paahdettuja uunijuureksia, rosmariiniperunaa ja tummaa timjamikastiketta.
KIRSIKKA CLAFOUTIS (L)
Ranskalainen kirsikkapaistos, vanilja-ranskankermaa.
MIMOSA
Kuuden ruokalajin Mimosa-menu vie sinut Gunnarin keittiön herkuilla rennosti makumatkalle.
GRAAVATTUA LOHTA (L)
Akvaviittigraavattua lohta, kirjolohenmätiä, Rosalan saaristolaisleipää ja mummonkurkkuhyytelöä.
TATTIJULIENNE (G, L)
Juustoinen täyteläinen tattiruukku.
VANHANTUVAN ANKKAA VASKIOLTA BAO BUN (L)
Heinäsavustettua ankanrintaa aasialaisessa höyrysämpylässä, seesami marinoitua kaalia, retiisiä, sitruunaruohoemulsiota ja makean tulista soijakastiketta.
SIIKA JA BOULLABAISSEKASTIKETTA (G, L)
Hiillostettua siikaa, paahdettuja uunijuureksia, belugalinssejä ja boullabaissekastiketta.
YRTTIKUORRUTETTUA KARITSANFILEETÄ
Paahdettua rosmariiniperunaa, paistettua lehtikaalia, marinoitua puolukkaa ja paahdettua valkosipulikastiketta.
TYRNI-VALKOSUKLAATERRIINI JA MARINOITUJA MARJOJA (G, VL)
BELLIINI
Herkuttelun ilotulitusta kahdeksalla ruokalajilla.
AMUSE BOUCHE (L)
Keittiön tervehdys.
TATTIJULIENNE (G, L)
Juustoinen täyteläinen tattiruukku.
PALSTERNAKKAA JA SIIANMÄTIÄ (G, L)
Paahdettua palsternakkaa, palsternakkakreemiä, rapeaa palsternakkaa ja siianmätiä.
ETANOITA JA BRIOSSIA (L)
Etanoita yrtti-valkospulivoissa ja paahdettua briossileipää.
SIIKAA JA BOULLABAISSEKASTIKETTA (G, L)
Hiillostettua siikaa, paahdettuja uunijuureksia, belugalinssejä ja boullabaissekastiketta.
TALON VÄLISORBETTIA (G, L)
BROILERI BALLOTINE (G, L)
Broilerin lihamurekkeella täytetty kanankoipi, parmesanperunaa, selleripyrettä ja Buccaneer`s kastiketta.
LAKKA-MAITOSUKLAANAMELAKA (G, L)
Suklaavanukasta, lakkakastiketta, sitrussalaattia ja marenkia.
CHEF`S DINNER
Gunnarin keittiömestarin valitut. Yhdeksän ruokalajin juhalamenu.
AMUSE BOUCHE (L)
Keittiön tervehdys
GRAAVATTUA LOHTA (L)
Akvaviittigraavattua lohta, kirjolohenmätiä, Rosalan saaristolaisleipää ja mummonkurkkuhyytelöä.
YLIKYPSÄÄ, RAPEAA RYPSIPORSAAN KYLKEÄ (L)
Rosalan saaristolaisleipää ja lehtipersiljamajoneesia.
MAA-ARTISOKKAA JA SIIANMÄTIÄ (G, L)
Paahdettua maa-artisokkaa, maa-artisokkakreemiä, siianmätiä ja artisokkachipsi.
PAISTETTUA POLENTAA JA SIENIÄ (G, L)
Paistettua pinaattia, pinjansiemeniä ja vuohenjuustoa.
SIIKAA JA BOUILLABAISSEKASTIKETTA (G, L)
Hiillostetua siikaa, paahdettuja uunijuureksia, belugalinssejä ja bouillabaissekastiketta.
TALON VÄLISORBETTIA (G, L)
YLIKYPSÄÄ GALLOWAY HÄRKÄÄ KURJEN TILALTA VELKUALTA (G, L)
Paahdettuja uunijuureksia, parmesanperunaa ja tummaa timjamikastiketta.
SUKLAA X 3 (G)
Tumma- ja maitosuklaaganache, paahdettua valkosuklaata ja sitrussalaattia.