Belgen parsaviikot 16.4.–29.5.2025
Tervetuloa nauttimaan Belgeen toinen toistaan herkullisimmista annoksista. Parsan herkät maut on herätetty monella tapaa kuten lempeästi voissa haudutettuna tai kuohkeaksi keitoksi keitettynä. Kuiva ja raikkaan hapokas Wolfberger Riesling on loistavaa viiniseuraa hienostuneelle parsalle, mutta kysy tarjoilijalta myös sopivaa belgialaista olutta.
Katso koko menu alta ja varaa pöytä!
Alkuun
Pääruoat
Jälkiruoka
Parsamenu
Viinisuositus
LF = laktosfattig, L = laktosfri, G = glutenfri, GB = glutenfri på begäran, VE = vegansk, VEB = vegansk på begäran, E = Eldig, M = Mjölkfri, NÖ = Innehåller nötter V = Vegetarisk rätt. För mer information om portioner, vänligen kontakta personalen. Livsmedelsverket rekommenderar att köttfärsbiffar alltid ska ätas helt genomstekta. Även högklassig mediumstekt köttfärs kan innehålla EHEC-bakterier, som kan orsaka allvarlig matförgiftning särskilt hos barn och äldre människor.