Bistro Menu
KÖKET REKOMMENDERAR
SMÅ FÖRRÄTTER
Chilikryddad pressgurka och smulad Malaxlimpa
Malaxlimpa
Krabbkaka, rökt paprikamajonnäs och fänkålssallad
Dijonmajonnäs, äggula och kapris
Rostade pinjenötter samt basilika- och citrusolja
Sammetslen jordärtskockskräm och rotsakschips
PASTA, RISOTTO & SALLADER
Tomat, chili och vitlök
Fyllig mascarpone- och paprikasås, parmesan och rostade pinjenötter
Parmesan och rucola
Krispig fänkål, rostade tomater och citrusvinägrett
Briochekrutonger och parmesan (Caesarsåsen innehåller fisk)
Rödbeta, fräsch grönsallad, brioche, skogshonung och valnötter
BISTROS HÖJDPUNKTER
Nötinnerfilé 150 g, krämig pepparsås, rostad tomat och friterad potatis
Nötinnerfilé med två biffar 300 g, krämig pepparsås, rostad tomat och friterad potatis
Nötytterfilé 150 g, bearnaisesås smaksatt med bladörter samt pommes frites
Nötytterfilé med två biffar 300 g, bearnaisesås smaksatt med bladörter samt pommes frites
Dijonmajonnäs, äggula och kapris
Krämig pepparsås, potatissmör och lingon
Rädisa, quinoa och sammetslen jordärtskockskräm
Fänkål, pak choi och rostad rödbeta
Malaxlimpa
Hamburgerbiff 180 g av nötkött, bacon, cheddar och pommes frites
Vegansk aioli, en skiva rökt Violife-ost, chilikryddad pressgurka och pommes frites
Fräsch grönsallad och pommes frites
LÄCKRA DESSERTER
Hallonsorbet och skogsbär
Varm chokladtårta med vaniljglass
Vegansk maräng och jordgubbar
Vanilj L G
Jordgubb L G
Mörk choklad L G
Körsbär G VE
Hallonsorbet G VE
Jordgubb L G
Kola G
Choklad L G
MENYER
Buffelmozzarella med rostad tomat G
Rostade pinjenötter samt basilika- och citrusolja
Stekt gös med tomat- och smörsås L G
Fänkål, pak choi och rostad rödbeta
Chocolate Volcano G
Varm chokladtårta med vaniljglass
Sockersaltad lax med pepparrotskräm L
Chilikryddad pressgurka och smulad Malaxlimpa
Pepparbiff 150 g L G
Nötinnerfilé 150 g, krämig pepparsås, rostad tomat och friterad potatis
Crème brûlée med lakrits L G
Hallonsorbet och skogsbär
Rostad jordärtskocka och rödbeta G VE
Sammetslen jordärtskockskräm och rotsakschips
Biff av portabellosvamp G VE
Rädisa, quinoa och sammetslen jordärtskockskräm
Passionsfrukts- och chokladmousse G VE
Vegansk maräng och jordgubbar