Perlina di Castellon JOULUINEN MENU
myynnissä ravintolassa 4.11.2024-21.12.2024
Kolme ruokalajia pöytiin tarjoiltuna
Kevyesti suolattua kirjolohta, sitruunaa, pistaasi-chili crunch, salottisipulia ja kapriksia (L,G)
Pitkään haudutettua paahdettua porsaankylkeä, lanttu-perunagnocceja, punajuuripyreetä, suppilovahveroa ja punaviinikastiketta (L,G)
Tummasuklaakakkua, maitosuklaakreemiä, paahdettua valkosuklaata ja kirsikkasorbettia (G)
Lingoncello spritzer 12,70€
4cl Lingnell&Piispanen Lingoncello puolukkalikööri
soodaa ja Proseccoa
Fiorissimo Prosecco Extra Dry
Kuiva, hapokas, kypsän sitruksinen, päärynäinen ja hennon yrttinen.
9.90€ / 12cl S-Etukortilla 8,90€ 48,50 € plo
Armigero Valpolicella Ripasso
16.20€/16cl 59€ pullo
Armigero Ripasso on valmistettu perinteisellä menetelmällä, jossa normaalin Valpolicella-viinin valmistuksen jälkeen viini käy uudelleen Amaronen valmistuksessa käytettyjen rypäleiden kuorimassan kanssa. Näin viini saa hieman Amaronelle tyypillisiä ominaisuuksia - mehevyyttä, täyteläisyyttä ja aromikkuutta. Tämän jälkeen Ripasso Armigero on kypsynyt ranskalaisissa tammitynnyreissä.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.