Vårens menyer
Som aperitiff
Mousserande vin (alk. 11,5 %) 6 cl, Aperol (alk. 11 %) 4 cl,soda och apelsin.
Vårens menyer
ROSSOS VITLÖKSBRÖD VE
Grillat focaccia-bröd kryddat med vitlöksolja.
ITALIENSK LÖVBIFF L, G
Grillad lövbiff av gris, italienskt kryddsmör, fräsch sallad och pommes frites.
ROSSOS CHOKLADKAKA NÖ
Hemlagad chokladkaka med nötter, serveras med vaniljglass och chokladsås.
MARINERAD MOZZARELLA
Mozzarella, soltorkade tomater och focaccia-bröd med vitlök.
LAX MED KARLJOHANSÅS L, G
Grillstekt lax, krämig karljohansås, marinerad fänkål och rödlök samt spenat och potatismos.
PANNACOTTA L, G
Med vanilj smaksatt gräddpudding och granatäppelsås.
TOFUPINNAR G, VE
Friterade tofupinnar, spenat, marinerad fänkål och rödlök, rostade frön samt lime- och yoghurtsås.
ROSSOS GRÖNSAKSBIFFAR G, VE
Hemgjorda, milt kryddiga soja-grönsaksbiffar, lime- och yoghurtsås samt rostad potatis och grönsaker.
BLÅBÄRSMUFFINSI VE
Vaniljglass.
Vinrekommendation
Italien, Venedig.
Medelfylligt, aromrikt och mjukt. Passar till pasta och kötträtter.
Italien, Venedig.
Medelfylligt, aromrikt och mjukt. Passar till pasta och kötträtter.
Italien, Venedig.
Torrt och friskt med äppeltoner. Passar till lätta pastarätter samt kyckling- och vegetariska rätter.
Italien, Venedig.
Torrt och friskt med äppeltoner. Passar till lätta pastarätter samt kyckling- och vegetariska rätter.