Bistro Meny
Menyer
SOCKERSALTAD LAX MED DILLMAJONNÄS L
Inlagda morot och fänkål med smulad skärgårdsbröd
PEPPARBIFF L G
Nötinnerfilé 150 g, krämig pepparsås, gröna bönor, rostade körsbärstomater, palsternackspuré och rostad tidig potatis
CRÈME BRÛLÉE L G
Tranbärskompott
Rekommenderade viner 42 €, utan aperitif 28 €
Husets champagne 12 cl • Wolfberger Riesling 12 cl • Norton Reserva Malbec 16 cl • Floralis Moscatel Oro 4 cl
TARTAR L G
Gula gel, pepparrotskräm och kapris
GÄDDAWALLENBERGARE L
Kräftsås och handskalade räkor, ärter och potatismos
VARM CHOKLADTÅRTA L G
Färska bär, kristalliserad choklad och vaniljglass
Rekommenderade viner 38 €, utan aperitif 29 €
Pares Balta Cava Brut 12 cl • Gaia de Château Puybarbe 12 cl • Pares Balta Blanc de Pas 16 cl • Floralis Moscatel Oro 4 cl
KALLRÖKT TOFU OCH RÖDBETA VE
Kallrökt tofumousse, rödbeta, inlagda morot och fänkål med smulad skärgårdsbröd
ROSTAD BUTTERNUTPUMPA OCH LINSRAGU VE G
Gröna bönor, rostade körsbärstomater och grönkålschips med pepparrotskräm
UGNSBAKAT ÄPPLE CRUMBLE VE G
Salt kola och vaniljglass
Rekommenderade viner 35 €, utan aperitif 26 €
Pares Balta Cava Brut 12 cl • Leyda Reserva Sauvignon Blanc 12 cl • Laroche La Chevaliere Syrah Grenache 16 cl • Floralis Moscatel Oro 4 cl