Hillsiden keittiöpäällikölle Chef Rôtisseur -arvonimi

Tahkolla keittiöpäällikkönä toimivalle Hannu Pöyhöselle Chef Rôtisseur -arvonimi

PeeÄssällä keittiöpäällikkönä työskentelevälle Hannu Pöyhöselle on myönnetty kansainvälisesti arvostettu Chef Rôtisseur -arvonimi. Kansainvälisen Chaîne de Rôtisseurs -järjestön ammattilaisjäsenet ovat lahjakkaita kokkeja, joilla on intohimo kehittää gastronomiaa ja ruokakulttuuria. Järjestön ammattilaisjäseneksi voidaan nimetä kokki, joka on osoittanut ammattitaitonsa ja saanut suosituksen vähintään yhdeltä järjestön jäseneltä. Merkiksi jäsenyydestä Rôtisseur saa käädyt, joita käytetään järjestön tilaisuuksissa. Käätyjen väristä voi päätellä jäsenen statuksen järjestössä. Kokkien lisäksi Chaîne de Rôtisseurs -järjestöön kuuluu muita ravintola-alan ammattilaisia ja harrastelijajäseniä.

Urapolku keittiöpäälliköksi ja Chef Rôtisseuriksi

Pöyhönen aloitti työskentelyn PeeÄssällä vuonna 2008 kokkina ja on kulkenut monelle keittiöpäällikölle tuttua urapolkua. Hannu työskenteli kokkina n. 5 vuotta, sitten keittiön vuoropäällikkönä, josta eteni keittiömestariksi ja vuonna 2019 keittiöpäälliköksi. Nykyisin Pöyhönen vastaa PeeÄssällä usean eri ravintolan ja tapahtuman keittiötoiminnoista ja tuotekehityksestä. Hannun vastuualueelle kuuluvat mm. Break Sokos Hotel Tahkon, legendaarisen kesäravintola Wanha Sataman, Viinijuhlien ja useiden muiden tapahtumien ruokatuotteet ja keittiötoiminnot.

Arvoina paikallisuus ja osaamisen kehittäminen

Ruokatuotteen suunnittelussa Pöyhöselle tärkeä arvo on yhteistyö lähituottajien ja muiden sidosryhmien kanssa. ”Raaka-ainevalinnoissa panostan aina paikallisuuteen ja kotimaisuuteen mahdollisuuksien mukaan, ja pyrin kehittämään alueen gastronomiaa yhteistyössä tuottajien ja sidosryhmien kanssa.” Myös ammatillisen osaamisen kehittäminen on Hannulle tärkeää. Tämä näkyy Pöyhösen keittiöissä mm. oppisopimusmahdollisuutena ja jatkuvaan oppimiseen kannustavana johtamisena.

Tule nauttimaan Hannu Pöyhösen Chef Rôtisseur -menusta Tahkon ravintola Hillsideen! Tutustu ravintola Hillsideen Raflaamossa ja tee pöytävaraus Hillside Tahko | Varausjärjestelmä.

Ryhmävaraukset myyntipalvelusta, sales.peeassa@sok.fi tai soittamalla +358 10 7629 550.

Tee pöytävaraus

Varaa pöytä ja tule nauttimaan ravintola Hillsideen!

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:
Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki
Postal address:
P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland
Business ID:
0116323-1
Sales service, Helsinki metropolitan area
0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)51 cents per min + local network charge/mobile call chargeAll the Sales Services
SOK
+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)EUR 0.0835 per call + EUR 0.1209 per minute

General information

Feedback

Send feedback about the site
Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website