Äitienpäivä
ALKUPALABUFFET
Vihersalaatti & sitrusvinegrette (L,G)
Caesarsalaatti (L)
Tomaatti-sipulisalaatti (L,G)
Pikkelöityä parsaa ja kukkakaalia (L,G)
Paahdettua kalkkunanrintaa & Mustaherukkahilloke (L,G)
Prosciuttoa (L,G)
Marinoitua melonia, fetajuustoa & minttua (G)
Savumuikkumoussea & saaristolaisleipää (L)
Rosmariini-valkosipulioliivit (L,G)
Yrttimarinoitua portobelloa (L,G)
Focacciaa, tomaattisalsaa ja munakoisopestoa (L)
PÄÄRUOKAVAIHTOEHDOT
Naudan Petit Tender, tummaa marsalakastiketta, parsaa & gremolataperunaa (L,G)
TAI
Kuhaa, hollandaisekastiketta, parsaa & varhaisperunaterriiniä (L,G)
TAI
Parsarisottoa & grillattua parsaa (L,G)
JÄLKIRUOKABUFFET
Mansikka-kermakakku (L,G)
Sitrus-raparperipiirakkaa (L,G)
Suklaatryffeliä (L,G)
Kahvi/tee
Menu tarjolla klo 12-19
MENUN HINTA 49€/S-etukortilla 47€
Pelkkä alkuruokabuffet 19,50€
Pelkkä jälkiruokabuffet 13€
Buffet alle 4-vuotiaille veloituksetta, menut 4-12-vuotiaille puoleen hintaan
Keittiömme suosittelee
LL = low-lactose, L = lactose-free, G = gluten-free, GR = gluten-free on request, VN = vegan, VNR = vegan on request, S = spicy hot, M = milk free, V = vegetarian dish, N = contains nuts. Please ask our staff for more information on dishes. According to the Finnish Food Authority’s recommendation, minced meat patties should always be eaten fully cooked. Even high-quality medium-cooked minced meat may contain EHEC bacteria, which may cause a severe food poisoning, especially in children and older people.