Tahkon tislaamo

Powered by Helsinki Distilling CO.

Tahkon tislaamossa tuotetaan muun muassa omaa viskiä ja giniä. Tuotteissa käytetään paikallisia raaka-aineita kuten marjoja, yrttejä sekä Nilsiän puhdasta pohjavettä. Tuotteita tehdään jatkuvaan myyntiin sekä räätälöitynä erilaisiin tapahtumiin.

Tislaamon tiloissa järjestetään tislaamokierroksia ja tasting-tilaisuuksia, jossa pääset tutustumaan tuotantotiloihin sekä makustelemaan Tahkon omia juomia

Voit varata ennakkoon tislaamokierroksen ryhmällesi myyntipalvelustamme: sales.peeassa@sok.fi, p. 010 7629 550

Tislaamomestari - Niko Pöllänen

Olen Niko Pöllänen, syntyjään Lappeenrannasta.

Olen asunut Helsingissä viimeiset 10 vuotta. Opiskelen työni ohella Helsingin yliopistossa elintarviketieteitä, maatalous-metsätieteellisessä tiedekunnassa. Opintoalani mukaisesti suhtaudun intohimoisesti ruokaan ja juomaan, sekä vapaa-ajallani että ammatillisessa merkityksessä. Erityisenä kiinnostuksen kohteena on oluen ja tisleiden kiehtova moninaisuus.

Aikaisempi työhistoriani The Helsinki Distilling Companylla on tislaamisen lisäksi sisältänyt kierrosten ja maistatuksien pitämisen, joten jaksan näistä aiheista keskustella niin työkseni kuin huvikseni. Tahkolle muutto tislaamisen perässä kuulosti mielenkiintoiselta mahdollisuudelta virkistävään maisemanvaihdokseen. Innokkaasti luonnon monimuotoisuuteen suhtautuvana odotan etenkin Tahkon tarjoamia mahdollisuuksia erilaisiin ulkoilma-aktiviteetteihin. Nähdään Tislaamolla ja Hophausilla!

Tislaamomestari - Niko Pöllänen

Olen Niko Pöllänen, syntyjään Lappeenrannasta.

Olen asunut Helsingissä viimeiset 10 vuotta. Opiskelen työni ohella Helsingin yliopistossa elintarviketieteitä, maatalous-metsätieteellisessä tiedekunnassa. Opintoalani mukaisesti suhtaudun intohimoisesti ruokaan ja juomaan, sekä vapaa-ajallani että ammatillisessa merkityksessä. Erityisenä kiinnostuksen kohteena on oluen ja tisleiden kiehtova moninaisuus.

Aikaisempi työhistoriani The Helsinki Distilling Companylla on tislaamisen lisäksi sisältänyt kierrosten ja maistatuksien pitämisen, joten jaksan näistä aiheista keskustella niin työkseni kuin huvikseni. Tahkolle muutto tislaamisen perässä kuulosti mielenkiintoiselta mahdollisuudelta virkistävään maisemanvaihdokseen. Innokkaasti luonnon monimuotoisuuteen suhtautuvana odotan etenkin Tahkon tarjoamia mahdollisuuksia erilaisiin ulkoilma-aktiviteetteihin. Nähdään Tislaamolla ja Hophausilla!

Restaurant chains

Amarillo
Bistro
Chico's
Coffee House
Fafa's
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
Jyvänen
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
Papà Giovanni
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Siipiyhtiö
Spaghetteria
Trattoria
VENN

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:
Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki
Postal address:
P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland
Business ID:
0116323-1
Sales service, Helsinki metropolitan area
0300 870 020 (weekdays from 8 am to 5 pm)51 cents per min + local network charge/mobile call chargeAll the Sales Services
SOK
+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)EUR 0.0835 per call + EUR 0.1209 per minute

General information

General feedback


Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website