Pihviviikot
Pihviviikot tuo makunautintoja Einon parilalta. Listalla käytetyt lihat tulevat suomesta sekä australiasta. Listan tuotteet ovat erilaisia kypsytykseltään (esim. naudan dry age vähintään 4 viikkoa riiputettua filettä) tai lihan osana, ei niin tavanomainen (esim. porsaan pluma, eli etuselästä leikattava sulkamainen pala). Keittiö on loihtinut maittavat lisukevaihtoehdot pihveille.
Perusannokseen tulee pihvi, paahdettu valkosipuli ja kirsikkatomaatteja. Suosittelemme poimimaan lisukkeet pihvin lisäksi. Keittiö suosittelee lihan kypsyydeksi mediumia, pois lukien porsaan pluma.
Pihviviikot on voimassa 13.3.-27.4.2025
Pihvit
Lisäkkeet
Kastikkeet
LL = low-lactose, L = lactose-free, G = gluten-free, GR = gluten-free on request, VN = vegan, VNR = vegan on request, S = spicy hot, M = milk free, V = vegetarian dish, N = contains nuts. Please ask our staff for more information on dishes. According to the Finnish Food Authority’s recommendation, minced meat patties should always be eaten fully cooked. Even high-quality medium-cooked minced meat may contain EHEC bacteria, which may cause a severe food poisoning, especially in children and older people.