Skip to main content

Menus

Ruokalista

SIIPIBUFFET 21,90 € / kg

ALKUUN TAI SIVUUN!

SIIVET

100 % Suomalaiset broilerin siiwet tarjoillaan valitsemasi siipikastikkeen, porkkana-, kurkku & varsiselleritikkujen sekä aurajuustodipin (VL) tai valintasi mukaisen dipin kanssa.


Saatavilla myös vähemmällä kastikkeella (ravistettuna), ilman kastiketta, tai siipikastike erikseen.


Lisärehut tai tuplakastike 2€


HUOM! Siipiannokset ovat pyydettäessä gluteenittomia, muuten saatamme valmistaa siivet öljyssä, jossa paistetaan myös gluteenia sisältäviä tuotteita.

SIIWEGE

Pirkkalassa tehty, seitanista valmistetut vegaaniset "siivet" tarjoillaan valitsemasi siipikastikkeen, porkkana-, kurkku & varsiselleritikkujen sekä aurajuustodipin (VL) tai valintasi mukaisen dipin kanssa.


Saatavilla myös vähemmällä kastikkeella (ravistettuna), ilman kastiketta, tai siipikastike erikseen.


Huomioithan, että Siiweggeiden koko vaihtelee ja siksi myös kappale määrä voi vaihdella!


Kerrothan meille, jos haluat Siiweget täysin vegaanisina! Tällöin voimme varmistaa, että valmistamme Siiweget öljyssä, jossa ei ole paistettu eläinperäisiä tuotteita.

BONELESS

100 % Suomalaista broileria. Paneroidut luuttomat paistipalat tarjoillaan valitsemasi siipikastikkeen, porkkana-, kurkku & varsiselleritikkujen sekä aurajuustodipin (VL) tai valintasi mukaisen dipin kanssa.


Saatavilla myös vähemmällä kastikkeella (ravistettuna), ilman kastiketta, tai siipikastike erikseen.


Huomioithan, että Bonelesien koko vaihtelee ja siksi myös kappale määrä voi vaihdella!

ATERIAT

LASTEN MENU

Kaikki annokset tarjoillaan valintasi mukaan joko kierreranskalaisten tai ristikkoperunoiden, porkkana- & kurkkutikkujen sekä remouladedipin kera.

LISÄKSI

LL = low-lactose, L = lactose-free, G = gluten-free, GR = gluten-free on request, VN = vegan, VNR = vegan on request, S = spicy hot, M = milk free, V = vegetarian dish, N = contains nuts. Please ask our staff for more information on dishes. According to the Finnish Food Authority’s recommendation, minced meat patties should always be eaten fully cooked. Even high-quality medium-cooked minced meat may contain EHEC bacteria, which may cause a severe food poisoning, especially in children and older people.

contact information

Show on map

Prisma Lielahti

Turvesuonkatu 2

Tampere

map

The restaurant is wheelchair accessible

Week:

Mon - Thu 

10:30 - 21:00

Fri - Sat 

10:30 - 22:00

Sun 

11:00 - 21:00

Restaurant chains

  • Amarillo
  • Babista Kebab Revolution
  • Bacaro Doppio Cafe & Deli
  • Bistro
  • Chico's
  • Coffee House
  • Frans & les Femmes
  • Grill it!
  • Hesburger
  • Hophaus
  • La Famiglia
  • Leiketupa logo
  • Oksa
  • Oluthuoneet
  • Papà Giovanni logo
  • PizzaBuffa
  • Presso
  • Prisma Cafe
  • Public Corner
  • Rosso
  • Rosso Express
  • Rosso Pizza
  • Spaghetteria
  • Trattoria
  • VENN
S-Restaurants logo

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postal address:

P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland

Business ID:

0116323-1

Sales service, Helsinki metropolitan area

0300 870 020 (weekdays 8.30-16.30)

51 cents per min + local network charge/mobile call charge

All the Sales Services

SOK

+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)

local network charge/mobile call charge

General information

Feedback


Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website