Olavinlinna Menut
Menut tarjoillaan pöytiin lautasannoksina seurueille. Tilattavissa etukäteen myyntipalvelumme kautta viimeistään 14 vrk ennen tilaisuutta.
Pyydämme yhtenäistä menuvalintaa,
huomioimme erikoisruokavaliot ennakkoon ilmoitetun mukaisesti.
Tiedustelut myyntipalvelusta:
Puh. / Tel. + 358 10 764 2000 (pvm/mpm) klo 08.30-16
sales.suur-savo@sok.fi
Museon avoinnapitomaksu (museon aukioloaikojen ulkopuolella) on 75€/h jos koko linna ei ole vuokrattu seurueenne yksityiskäyttöön. Jos tilaisuutenne jatkuu yli puolenyön, veloitus yötunneilta on 100€/h avoinnapitomaksun lisäksi.
Emme veloita erillistä tilavuokraa, jos ennakkoon tilattujen ravintolatuotteiden arvo on 1000€ (min. myyntitakuu). Jos ennakkoon tilattujen ravintolatuotteiden arvo ei ylitä myyntitakuuta, veloitamme erotuksen.
Menu
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.