Helsingin Sanomat antoi Harborelle neljä tähteä
Tähtikokki Sauli Kemppainen perusti S-ryhmän avulla hotelliravintolan, joka ei tunnu hotelliravintolalta.
Lue lisää
Koe intohimoinen tutkimusmatka suomalaisen ruuan juurille. Haluamme nostaa kotimaiset ja pohjoisen raaka-aineet jalustalle, niiden ominaista makua ja syvintä olemusta kunnioittaen. Lupaamme nautintoa lautasella ja lasissa.
Tule kokemaan kiireetön ja omaperäinen lähestymistapamme ruokaan ja juomaan. Uskomme että raaka-aineiden puhtaus ja makujen selkeys johtotähtenä syntyy rehellinen, lähestyttävä ja syvän nautinnollinen elämys, jonka viimeistelee hengittävästä ja vaikuttavasta puutalosta avautuva, alati muuttuva merinäkymä.
Ravintolassa voi arkisin nauttia kolmen ruokalajin businesslounasta. Solo Sokos Hotel Pier 4:n Solo-aamiainen tarjoillaan myös Harboressa.Varaa pöytä aamiaiselle tästä >>
Tänään: 11:30 - 14:00 & 18:00 - 22:00
Solo Sokos Hotel Pier 4
Katajanokanlaituri 4, 00160 Helsinki
Tähtikokki Sauli Kemppainen perusti S-ryhmän avulla hotelliravintolan, joka ei tunnu hotelliravintolalta.
Lue lisää
Ylellinen Solo-aamiainen tarjoillaan Solo Sokos Hotel Pier 4:n ensimmäisen kerroksen ravintola Harboressa ma–pe klo 6.30–10 ja la–su sekä juhlapyhinä klo 7.30–11.
Lue lisää
Chef's Table -illalliselämys tarjoaa seurueellesi mahdollisuuden nauttia Michelin palkitun kokin Sauli Kemppaisen taidonnäytteistä aivan lähietäisyydeltä.
Lue lisää
Löydä parhaat ideat vuoden 2024 pikkujouluihin Helsingissä! Herkuttele ravintolassa, varaa sviitti, nauti elämyksistä tai lähde bailaamaan hotelli Vantaalle!
Lue lisää
Solo Sokos Hotel Pier 4
Katajanokanlaituri 4
Helsinki
kartta
Ravintolaan on pääsy pyörätuolilla
Meillä käy S-Card
0300 870 020
Ravintoloiden myyntipalvelu (ma-pe klo 8-16.30)
soita
Viikko:
Ma
11:30 - 14:00
Ti - Pe
11:30 - 14:00 & 18:00 - 22:00
La
18:00 - 22:00
Su
Suljettu
Baari avoinna ti–to 17–23 ja pe–la 17–00.