Buffetit ja menut ryhmille 1.8.2025 alkaen
Radisson Blu Plazan ainutlaatuinen miljöö tarjoaa ensiluokkaisia makuelämyksiä hienolla sijainnilla Helsingin keskustassa.
Keittiömestarin suunnittelemissa menuissa huomiomme maun lisäksi vastuullisuuden ja kotimaisuuden. Edellytämme yhtenäistä menuvalintaa koko seurueelle, huomioimme etukäteen ilmoitetut erikoisruokavaliot. Seurueille tarjoamme seuraavia buffeteja ja lautasmenuja.
Tilaukset viimeistään 4 päivää ennakkoon myyntipalvelustamme puh. 0300 870 010 (ma–pe klo 8.30–16.30) tai conference.finland@radissonblu.com.
Menut voimassa 1.8.2025 – 31.7.2026.
Oikeudet hinta- ja raaka-ainemuutoksiin pidätetään.
Buffetit ja menut ryhmille
Lautasannokset ryhmille
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.