Gunnar Upstairs 1925
Turun Seurahuone, joka on toiminut vuodesta 1928, tarjoaa nyt ainutlaatuisen illan, jossa menumme on inspiroitunut tuon ajan trendikkäistä raaka-aineista ja makuelämyksistä.
Valitse kolmen tai viiden ruokalajin menukokonaisuus ja täydennä tarjoilua juomapaketilla kieltolain hengessä.
Pyydämme valitsemaan yhtenäisen menun koko seurueelle. Erikoisruokavaliot otamme huomioon ilmoitetun mukaan.
MENUT
Menun hintaan sisältyy :
Juhlatilat Ella Belliini yksityiskäytössä
Juhlava kattaus, pöytäkoristeet, valkoiset kangasliinat ja servietit Tilaisuuteen räätälöidyt menukortit
Alkumaljat
Illallinen pöytiin tarjoiltuna
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.