Buffetit ja menut ryhmille 1.8.2025 alkaen
Radisson Blu Plazan ainutlaatuinen miljöö tarjoaa ensiluokkaisia makuelämyksiä hienolla sijainnilla Helsingin keskustassa.
Keittiömestarin suunnittelemissa menuissa huomiomme maun lisäksi vastuullisuuden ja kotimaisuuden. Edellytämme yhtenäistä menuvalintaa koko seurueelle, huomioimme etukäteen ilmoitetut erikoisruokavaliot. Seurueille tarjoamme seuraavia buffeteja ja lautasmenuja.
Tilaukset viimeistään 4 päivää ennakkoon myyntipalvelustamme puh. 0300 870 010 (ma–pe klo 8.30–16.30) tai conference.finland@radissonblu.com.
Menut voimassa 1.8.2025 – 31.7.2026.
Oikeudet hinta- ja raaka-ainemuutoksiin pidätetään.
Buffetit ja menut ryhmille
Lautasannokset ryhmille
LF = laktosfattig, L = laktosfri, G = glutenfri, GB = glutenfri på begäran, VE = vegansk, VEB = vegansk på begäran, E = Eldig, M = Mjölkfri, NÖ = Innehåller nötter V = Vegetarisk rätt. För mer information om portioner, vänligen kontakta personalen. Livsmedelsverket rekommenderar att köttfärsbiffar alltid ska ätas helt genomstekta. Även högklassig mediumstekt köttfärs kan innehålla EHEC-bakterier, som kan orsaka allvarlig matförgiftning särskilt hos barn och äldre människor.