Buffetit ja menut ryhmille
Ryhmille tarjoamme seuraavia buffeteja ja lautasmenuja. Hyödynnämme tarjoiluissamme täysjyvätuotteita, hedelmiä ja vihanneksia sekä muita raaka-aineita satokauden mukaan, sillä ekologisuus sekä hyvinvointisi on meille tärkeää.
Edellytämme yhtenäistä menuvalintaa koko seurueelle. Ruokatuotteemme ovat pääsääntöisesti laktoosittomia, huomioimme etukäteen ilmoitetut erikoisruokavaliot.
Tilaukset viimeistään 4 arkipäivää ennakkoon myyntipalvelustamme puh. 0300 870 010 (ma–pe klo 8.30–16.30) tai ravintolamyynti@sok.fi. Oikeudet hinta- ja raaka-ainemuutoksiin pidätetään.
Katto Loungen varauksissa pyydämme huomioimaan, että tila on käytössänne korkeintaan 6 tuntia, lisätunneista veloitamme 75€/h.
BUFFETIT RYHMILLE
Yli 15 hengen seuruille tarjoamme seuraavia buffetmenuja.
Katto Loungessa buffetti järjestyy vähintään 10 hengen seurueelle.
LAUTASMENUT RYHMILLE
Tyylikäs tilaisuus, juuri sinulle valmistetut annokset, lautasilta tarjoiltuna.
Menut pöytiin tarjoiltuna 10-350 hengelle. Edellytämme koko ryhmältä yhtenäistä menuvalintaa.
LF = laktosfattig, L = laktosfri, G = glutenfri, GB = glutenfri på begäran, VE = vegansk, VEB = vegansk på begäran, E = Eldig, M = Mjölkfri, NÖ = Innehåller nötter V = Vegetarisk rätt. För mer information om portioner, vänligen kontakta personalen. Livsmedelsverket rekommenderar att köttfärsbiffar alltid ska ätas helt genomstekta. Även högklassig mediumstekt köttfärs kan innehålla EHEC-bakterier, som kan orsaka allvarlig matförgiftning särskilt hos barn och äldre människor.