Ryhmämenut
Järjestä kokous tai juhlat Park one, Park two, Park three tai Park Basement monitoimitiloissamme. Joustaviin tiloihin mahtuu mukavasti jopa 50 henkilöä.
RED Bar & Kitchen on varattavissa yli 70 hengen seurueille ja maksimissaan 230 hengelle rentoihin tilaisuuksiin.
Ryhmien ruokatilaukset tulee jättää viimeistään kolme arkipäivää ennen ajankohtaa.
RED Buffet
Menun toteutumisen vähimmäisosallistuja määrä on 20 henkilöä.
Tarvittaessa kasvispääruokana tarjoillaan täytettyä portobelloa etukäteen ilmoitetuille erityisruokavalioille.
Ryhmämenut
Edellytämme yhtenäistä menuvalintaa koko seurueelle.
Tilaukset viimeistään 7 päivää ennakkoon myyntipalvelustamme puh. 0300 870 030. Oikeudet hinta- ja raaka-ainemuutoksiin pidätetään.
Minimitilaus 10 henkilöä, kysy lisää myyntipalvelustamme!
Park One, Two & Three sekä Park Basement
LF = laktosfattig, L = laktosfri, G = glutenfri, GB = glutenfri på begäran, VE = vegansk, VEB = vegansk på begäran, E = Eldig, M = Mjölkfri, NÖ = Innehåller nötter V = Vegetarisk rätt. För mer information om portioner, vänligen kontakta personalen. Livsmedelsverket rekommenderar att köttfärsbiffar alltid ska ätas helt genomstekta. Även högklassig mediumstekt köttfärs kan innehålla EHEC-bakterier, som kan orsaka allvarlig matförgiftning särskilt hos barn och äldre människor.